Cześć Katerina Życzę samych ciekawych tras i bez wypadków.Muzyka muzyka, czy jakaś określona?A w tych więzieniach to ciekawsza jest resocjalizacja, czy demoralizacja?
Witaj w klubie! Na najbliższym majowym zlocie pewnie wystapisz w stroju.. W kratkę?!
Cytat: Katerina w 23 Sty 2019, 20:28Zadziwiające..,że na tym forum tak bardzo wzbudziły zainteresowanie moje upodobania co do tematyki ksiażek a nie np co sie stalo,ze musialam przerwac podroz z powodu wypadku .Co się stało to my już się domyślamy - dogoniła Cię policja i poszłaś siedzieć. Taki pewnie był plan od początku.
Zadziwiające..,że na tym forum tak bardzo wzbudziły zainteresowanie moje upodobania co do tematyki ksiażek a nie np co sie stalo,ze musialam przerwac podroz z powodu wypadku .
Cześć.W więzieniu, aresztach byłem kilkukrotnie.
To juz prędzej paski niż ta kratka ☺
Zamiast pasiakow mogą być..ewentualnie sznurki
Cześć sąsiadko ze stolicy (województwa)
Cytat: Katerina w 24 Sty 2019, 18:55To juz prędzej paski niż ta kratka ☺Postuluję za tym, aby odgórnie nałożono na Ciebie nakaz przybycia na najbliższy zlot w jakimś pasiaku
Cytat: docent161 w 25 Sty 2019, 09:36Zamiast pasiakow mogą być..ewentualnie sznurki
Ale jak to?? W samych sznurkach?? 😁