Przymierzałem się luźno z Hansglopke do objechania głównej linii obronnej Armii Łódź od Sieradza po Bełchatów i przez Borową Górę do Łodzi (Pabianic). Jest lecie wybuchu II wś i agresji na RP. Trzeba wrócić na wiosnę do koncepcji. Pojechać, a na jesieni zrobić wyprawkę forumową.
Cytat: Sedymen w 28 Sty 2019, 11:30Przymierzałem się luźno z Hansglopke do objechania głównej linii obronnej Armii Łódź od Sieradza po Bełchatów i przez Borową Górę do Łodzi (Pabianic). Jest lecie wybuchu II wś i agresji na RP. Trzeba wrócić na wiosnę do koncepcji. Pojechać, a na jesieni zrobić wyprawkę forumową.Brzmi strasznie, ale biorę cokolwiek, byleby mieć pretekst pojeździć
Strasznie to brzmi podpis w Twojej stopce.
Czemu? Czegoś nie łapię chyba.
Bo ja miałem raczej na myśli, żeby się przejechać najpierw jakieś 50-100 km któregoś dnia (dowolnego, byleby zaśnieżone nie było), dokądkolwiek i zobaczyć, jak się wspólnie jeździ.
Tutaj moje propozycje trasy. DZIEŃ 1
Cytat: aard w 28 Sty 2019, 20:09Bo ja miałem raczej na myśli, żeby się przejechać najpierw jakieś 50-100 km któregoś dnia (dowolnego, byleby zaśnieżone nie było), dokądkolwiek i zobaczyć, jak się wspólnie jeździ.To jeżeli się zmaterializuje organizacyjnie to na jesieni. Jeżeli... jak napisali SpartanieNa jakąś wspólna przejażdżkę możemy się umówić jakiegoś pięknego dnia. Nie widzę przeciwwskazań. Możemy się kiedyś zmówić i przejechać. np do lokomotywy u hansglopke i z powrotem.
Przyjedziemy od północy a wrócimy od południa DK.
Może być, byle w miarę dobry asfalt.