Druga opcja, to moze byc Polesie. Baza w okolicach Okuninki, mozna szlakiem Green Velo przejechac sie w kierunku Chełma, czy wzdluz Bugu kawałek na północ. W poblizu masz Poleski Park Narodowy z ciekawymi sciezkami dydaktycznymi, czy Pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie.
Całkiem blisko i ciekawie masz okolice Tomaszowa Mazowieckiego (Spała, Inowłódz, Konewka, Jeleń, Błękitne Źródła, Poświętne, Groty Nagórzyckie, Zalew Sulejowski, Podklasztorze-Sulejów oraz spływy kajakowe dla odmiany również. Dobrze rozbudowana infrastruktura, różne atrakcje. Z dzieciakami Łatwo, blisko, wygodnie i różnorodnie.
Cytat: marshalo w 31 Sty 2019, 15:12Druga opcja, to moze byc Polesie. Baza w okolicach Okuninki, mozna szlakiem Green Velo przejechac sie w kierunku Chełma, czy wzdluz Bugu kawałek na północ. W poblizu masz Poleski Park Narodowy z ciekawymi sciezkami dydaktycznymi, czy Pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie.Roztocze mamy już troszkę objechane, więc mój wzrok szukał czegoś innego i spoczął właśnie na Polesiu. Ale "osławione" Białe, a co za tym idzie Okuninkę chyba sobie daruję. Znalazłem fajny port w środku parku Dzięki za podpowiedź
Dobrze zrobiłeś odstawiając Okuninkę, natomiast jestem ciekaw tego portu na Polesiu. Urszulin?Na Polesiu jest największy odsetek łosi w Polsce na M2
jestem ciekaw tego portu na Polesiu.
Na Polesiu najwiekszy port był w Pinie.
Mapa Google nie chce wskazać miejscowości Babsk w tym rejonie.