Autor Wątek: Jaki licznik/GPS z możliwością podłączenia czujników pulsu, mocy, kadencji?  (Przeczytany 5588 razy)

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
Natomiast doniesiono mi, że kupiłeś Inpeak :) I jak, sprawdza się?

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
Sprawdza się bardzo dobrze. Łatwo paruje się z Garminem, kalibracja jest prosta, nie ma żadnych problemów z ciągłością wskazań. Jest bardzo solidny.
Jednak jest to opcja budżetowa. Pomiar jednostronny ma swoje wady, a do największych, w moim przypadku było przeciążanie lewej nogi  ;D Za każdym razem kiedy sięgałem w czasie treningu np po bidon następował spadek wskazania mocy, bo odciążałem lewą nogę. Żeby wirtualnie nadrobić waty cisnąłem mocniej lewą i tak zapętlałem się.
Teraz już wygląda to lepiej, ale zaczynam zerkać w stronę oferty firmy Quarq, no chyba, że Inpeak opracuje pomiar obunożny.
dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Jednak jest to opcja budżetowa. Pomiar jednostronny ma swoje wady, a do największych, w moim przypadku było przeciążanie lewej nogi  ;D Za każdym razem kiedy sięgałem w czasie treningu np po bidon następował spadek wskazania mocy, bo odciążałem lewą nogę. Żeby wirtualnie nadrobić waty cisnąłem mocniej lewą i tak zapętlałem się.

To chyba prościej będzie zainwestować w Calmelbaka zamiast w dwustronny pomiar  :P

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum