Autor Wątek: Albania rowerem - gdzie zostawić auto na miesiąc?  (Przeczytany 1034 razy)

Offline Kobieta milenalenami

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 26.08.2018
Cześć!
Czy ktoś się orientuje, wie z doświadczenia, gdzie na północy Albanii (najlepiej w Szkodrze) można bezpiecznie zostawić auto na dłuższy czas (np. 3 tygodnie, miesiąc)? Wybieramy się samochodem z rowerami do Albanii, po czym chcemy auto zostawić, wyjąć rowery, sakwy itp., aby podróżować rowerowo po kraju.
Pozdrawiam!

Offline Mężczyzna Dziadek

• Miasto: Szczytno, Pionki
  • Na forum od: 05.01.2017
Ja w takich przypadkach stawiam na kempingi szeroko rozumiane. Jeśli się da - wcześniej uzgadniam możliwość i cenę ale bez rozpoznania też się zdarza. Tu mają hektary terenu ogrodzonego i monitorowanego: https://www.lakeshkodraresort.com/camping.html. Za osobę z namiotem za jedną noc zapłaciłem niecałe 8 euro. Cennik opiewa 1,50 za auto ale są różne zniżki za długość pobytu, myślę, że można w tym przypadku negocjować.
« Ostatnia zmiana: 12 Lut 2019, 22:43 Dziadek »

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Moi znajomi dogadali się z managerem hotelu. Zaparkowali na terenie "zapleczowym" za stosowną, nieoficjalną opłata.
Poszło to na żywioł. Nie mieli problemu.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna Wnuk Stefana

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 11.05.2018
W zeszłym roku nocowałem w tym hostelu:
https://goo.gl/maps/kwcqmFhnXNw

Mieli tam garaż, częściowo wykorzystywany na trzymanie bagażu gości. Obsługa była bardzo pomocna, niewykluczone więc że się jakoś dogadacie.

Offline Kobieta milenalenami

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 26.08.2018
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia to chętnie poczytam i być może skorzystam.
Pozdrawiam!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum