Autor Wątek: Halo esa ze śląska  (Przeczytany 616 razy)

Offline Mężczyzna Marmar873

• Miasto: śląsk
  • Na forum od: 16.03.2019
Halo esa ze śląska
« 16 Mar 2019, 21:27 »
Dzień dobry/wieczór bardzo.

Jako że jestem nowy a wątek ten do takich jak ja skierowany jest witam wszystkich forumowiczów.

Kilka słów o sobie.

Wiek już niestety 30+ (lata lecą) Rowerownie rozpocząłem od najmłodszych lat. Do dziś pamiętam betonowe kółko pod blokiem z różą wewnątrz rosnącą, na skrawku zieleni, wkoło której pierwsze gleby zaliczałem. Potem było tylko lepiej.... no może z małą przerwą.
Rower komunijny - klasyka. Miał przerzutki!  musiał wystarczyć na kilka lat.
Kolejny był author basic. do dziś w mojej stajni służy głownie do dojazdów do pracy.
Ale. Zawsze jest jakieś ale. jego wiek już ponad 10 wiosen, lecz od niego zaczęła się prawdziwa zajawka.  Pierwsze próby wyjazdów dalszych do 100km. przypadkiem 150, co bolało. Potem fascynacja szlakami górskimi, nawet o jakieś zawody enduro zahaczyłem. Epizodycznie. Ale popełniłem kilka tripów kilku dniowych po Beskidzie. Jest co wspominać.

Od zeszłego roku jestem szczęśliwym posiadaczem Brazzera radar experta, o którym widziałem już ktoś wątek założył. Na nim zrobiłem pierwsze 300+. sprawdza się zarówno w terenie jak i na asfalcie.  Na najbliższy sezon w głowie mi Backpacking. Czekam na wiosnę....

W skrócie tyle o mnie.

Witam jeszcze raz wszystkich.

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Odp: Halo esa ze śląska
« 16 Mar 2019, 21:43 »
Cześć.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 16 Mar 2019, 21:48 »

Cześć.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Mariobiker

• Gość
« 18 Mar 2019, 23:13 »
Hejka  :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum