Idziecie z osłami?
Przy naszych inwestycjach to radzę dobrze obejrzeć. Ja rower przenosiłem przez drogę ekspresową pod Bolkowem [..] Weź kombinerki bardzo wąskie do otwierania furtek, one często są na klucz konduktorski (ale nie wiem, czy średnica kwadratu ta sama, więc kombinerki lepsze). Przejście samej autostrady bez roweru to pryszcz, gorzej z tym płotem.[...]
Co do szlaków długodystansowych pieszych to trudno mi powiedzieć, wiem, że te rowerowe zwykle są u nas piaszczyste i jak coś jest szlakiem rowerowym, to niemal na 100% wiadomo, że będzie pchanie przez kopny piach W sumie to po co pieszo? Może zrobić taki pomysł w oparciu o hulajnogę elektryczną. To by chwyciło Przypuszczam, że przy dobrej wenie znalazłbyś nawet ładowanie z noclegiem za darmo.
Czego to ludzie nie robią dla oszczędności..
A jest jakiś konkretny szlak prowadzący Twoim wariantem?
Jw. Chcemy iść z osiołkami, więc przechodzenie autostrady i przeskakiwanie barierek będzie właściwie niemożliwe. Ale może jakiś mini tunel pod autostradą, albo przejście dla zwierząt...? Są jakieś mapy gdzie są takie przejścia dla zwierząt?
Mogę załatwić bydlęta, 3 króli/magów (1 czarny), gwiazdy, co pokierują/doprowadzą.
A ile tych osiołków iść będzie? - Super!!! Też bym poszedł.
Fajny pomysł z tymi o'siołkami ; w terapii pono lepiej mają służyć od koników (oglądał program w zagranicznej tv).
Mogę w okolicy Wrocławia doradzić jak obejść miasto (im dalej tym lepiej) dalej kierowałbym się mapą i przygodą
/.../ Wysyłka kurierem?
Zapraszam do przyłączenia się choćby na chwilę Osiołków będzie 2 lub 3.
Tak jest. To w ogóle super zwierzaki.