Bo skład to czytają tylko francuskie pieski Co mnie skład obchodzi, jedzenie się ocenia po smaku, a te cynamonki były całkiem smaczne, oryginalne drożdżówki, ważne że świeże.
Składy czytaj, bo akurat tłuszcze utwardzone mogą Tobie i innym bikerom mocno utrudnić pedałowanie w przyszłości.
Ja ostatnio rozwiązywałem ten problem. Rurka PCV miękka na tyle, że nadaje się do obróbki scyzorykiem (kupiłem na elektrycznym w castoramie coś podobnego do https://tinyurl.com/y3jfdo52) koszt kilka zł + trytytka x2 + taśma izolacyjna. Solidne na tyle, że od dołu jeszcze lampka wisi. Mając 2m rurki można dobrac do dowolnego rozstawu wielokrotnie
Ładne niebieskie niebo na zdjęciach. Na drogę dla rowerów do Hajnówki już bym tak nie narzekał. W części to chyba Green Velo jest, stąd ta cała inwestycja. Nie wiem tylko jakie jest naprawdę "obłożenie" tego szlaku. Czy ktoś to bada?
... wpadam do sklepu i biorę co mi smacznie wygląda, a nie będę składy czytał. Jak to mawiał Pan Zagłoba o gorzałce "na suche gardło każda zdrowa"...
Łącznik to taki gotowy mostek od Profile, choć jak na takie gówienko to słono kosztuje i do tego jest bardzo wąski, lemondka musi być niemal przy samym zacisku kierownicy. Wygodnie się montuje, ale kiepsko pomyślany, bo od dołu już nie jest idealnie okrągły przez co niewygodnie się mocuje rzeczy, na lekkiego Garmina ujdzie, z lampką to już gorzej by było, nie próbowałem. Jakaś dobrze zrobiona samoróbka z rurki będzie wygodniejsza, tyle że z deomntarzem gorzej.https://www.bike24.com/p280275.htmlA uchwyt to się Led Lenser nazywa, ja go dostałem razem z lampką, oddzielnie niestety drogi
Podczas wyjazdów zawsze mam problem z zakupami. Wystarczy przeczytać skład i apetyt przechodzi
Cynamon to bowiem skarbnica licznych substancji zdrowotnych, z których za najcenniejsze uważa się aldehyd cynamonowy, który nadaje cynamonowi charakterystyczny zapach i wykazuje właściwości antynowotworowe, oraz epikatechinę, która razem z aldehydem może zapobiec rozwojowi chorób neurodegradacyjnych i wspomóc ich leczenie. Poza tym cynamon należy do grupy termogeników, czyli substancji przyspieszających przemianę materii i spalanie tłuszczu.
Cynamon to sprawdzony środek na odchudzanie, cellulit i trądzik