Autor Wątek: Majówka 27.04-05.05  (Przeczytany 772 razy)

Offline Mężczyzna Thedio

• Miasto: Łańcut
  • Na forum od: 26.02.2013
Majówka 27.04-05.05
« 24 Mar 2019, 20:16 »
Serwus.
Trochę znudziły mi się samotne wyjazdy i poszukuję partnerki/partnera na tegoroczną długą majówkę, mam do dyspozycji cały tydzień + jeden dzień.  W głowie mam takie pomysły jak:
-Odessa i okolice, to bardziej asfaltowo-utwardzany teren,
- Zakarpacie, tudzież głębokie Karpaty, to bardziej górsko i terenowo,
- Maramuresz, Bukowina, tu również górsko i terenowo.
Dojazd i powrót komunikacją zbiorową, pociągi, autobusy. Opcjonalnie moje auto.
Na asfalcie jeżdżę dziennie około 80 km, w terenie w zależności od podłoża i pochyłu od 10 do 60 km. Ogólnie bez większego planowania. Jakby się ktoś zastanawiał nad tym terenem to jeżdżę na kołach 28x2.0, zwykłym rowerem trekkingowym. Jadam dużo i często gdzie tylko się da od restauracji po gotowanie na kuchence turystycznej. Biorę namiot, ale jak jest okazja to sypiam pod dachem.  Lubię pozwiedzać po drodze i zrobić kilka zdjęć. 

Jak masz jakiś inny pomysł to proszę o kontakt, a nuż coś z tego wyjdzie ;D.

Offline Mężczyzna iczapliJG

• Miasto: Wroclaw
  • Na forum od: 26.03.2019
Odp: Majówka 27.04-05.05
« 26 Mar 2019, 23:40 »
Cześć
Ja mam propozycję na około 7 dni. Początek trasy w piątek 26 kwietnia. Mamy trzy bilety na FlixBus-a do Budapesztu (z Katowic - z rowerami). Jeden wolny, bo kolega się wycofał. Trasa wzdłuż Dunaju. Budapeszt - Bratysława - Wiedeń - Brno. Powrót np. przez Czechy pociągiem. Jesteśmy też otwarci na inne propozycje.    Jesteśmy raczej nastawieni na spanie pod namiotem. Można się dołączyć i odłączyć w każdym momencie.  :D

Offline Mężczyzna ramzes

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.06.2015
Odp: Majówka 27.04-05.05
« 28 Mar 2019, 11:24 »
Jak masz jakiś inny pomysł to proszę o kontakt, a nuż coś z tego wyjdzie ;D.
Dołącz do mnie na dojeździe na roztoczańską, tak jak Ci pisałem, to będzie o czym pogadać / poplanować w trakcie pedałowania, bo też szukam inspiracji na majówkę właśnie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum