Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 2117 razy)

Offline Kobieta Berenika

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 30.03.2019
Odp: Witam
« 7 Kwi 2019, 01:08 »
Heja
Za jakiś czas (pewnie w granicach kilku tygodni) będę jechał do Krakowa i zaraz z powrotem, czyli do Czewy. Możemy się zgrać na jakąś  zapoznawczą przejażdżkę.
Unikam asfaltu jak diabeł święconej wody, ale zawsze jest miejsce na jakiś kompromis.
Super :). Znasz okolice Krakowa? Jeździłeś trochę? Jeśli nie znosisz asfaltu, to można zaplanować fajną trasę po dolinkach podkrakowskich. Jeśli nie znasz, to wierz mi, że to cudo! :D

Offline Kobieta Berenika

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 30.03.2019
« 7 Kwi 2019, 01:09 »
Cześć Mariobiker - bardzo fajny nick :D

Dziękuję  :)
Mam wujka "Makarona" i to on to wymyślił jakieś ćwierć wieku temu  ;D
Hehe :D. Bardzo kreatywny człowiek :D

Offline Mężczyzna boguś

• Miasto: Kalety
  • Na forum od: 05.01.2017
« 7 Kwi 2019, 12:21 »
Ten Makaron to nie od Cejrowskiego  ??? :lol:

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
« 7 Kwi 2019, 14:28 »
Heja
Za jakiś czas (pewnie w granicach kilku tygodni) będę jechał do Krakowa i zaraz z powrotem, czyli do Czewy. Możemy się zgrać na jakąś  zapoznawczą przejażdżkę.
Unikam asfaltu jak diabeł święconej wody, ale zawsze jest miejsce na jakiś kompromis.
Super :). Znasz okolice Krakowa? Jeździłeś trochę? Jeśli nie znosisz asfaltu, to można zaplanować fajną trasę po dolinkach podkrakowskich. Jeśli nie znasz, to wierz mi, że to cudo! :D

Dolinki znam bardzo słabo i tylko ze zwiedzania pieszego. Zamierzałem o nie zahaczyć. Prawdopodobnie w niedzielę albo poniedziałek wielkanocny będę w Ojcowie. Stamtąd chcę pokręcić trochę po dolinkach i powrót do Częstochowy szlakiem Warowni Jurajskich, którego nigdy nie przeszedłem ani nie przejechałem w całości.
Do Ojcowa pewnie pojadę jakąś trasą mocno zbliżoną do szlaku Orlich Gniazd. Jakby co, będę do dyspozycji.

ed.
W nadchodzącym tygodniu ostatecznie rozwiąże się kwestia terminów.
« Ostatnia zmiana: 7 Kwi 2019, 14:54 RS »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum