proszę o polecenie dobrze oddychającej wiatrówki
A już chciałem wpisać Gore Bike Wear Oxygen Windstopper /z suwakami u dołu na rękawach, pomiędzy piersią-pachami/, jaką kupiłem może z 6 tydni temu, w jakiej odtąd ćwikam w zakresie temperatur od -7 po dotychczas maks. dodatnie, tak z +14. Całkiem db. rzecz, choć już z wcześniejszego wypustu /widać po stylu liter "GORE" - najnowsze mają inny/, za jaką w bobshop'ie dałem coś 6ooileś. - Linii najlepszych dostępnych na pewno nie jest, ale ma wentylację, 4 kieszenie z tyły, w tym 1 na suwak, kolor db. widoczny /neon yellow black/, solidnie wykonana, przy tym budżetu nie rujnuje.
W szmateksach w W-wie często bywają wiatrówki Crafta za grosze. Sądząc po metkach idą hurtowo na kilogramy ze Skandynawii. Są w bardzo dobrym stanie. Oddychające, lekkie, dobrze się kompresują, solidnie wykonane, prawie darmo. Mam kilka i jestem bardzo zadowolony. Są też spodnie przeciwwiatrowe z takiego samego materiału. Krój sportowy, odblaski, kieszonka na plecach, kieszenie po bokach, itp. Różne do wyboru.
/.../To jest nieco wyżej niż 500zł, ale trafiają się promocje, /...//.../
Dobra oddychalność, dobre zabezpieczenie przed wiatrem, rowerowy krój, wywietrzniki,
Rowerowy krój - znaczy mocno przylegające? A nadaje się do np. wycieczki w góry z plecakiem lub do poruszania się bez roweru i kasku na głowie, żeby nie rzucać się zbyt mocno w oczy?
a tam nawet Orlą Perć zaliczałem w takim stroju
Jak do tego pampersa masz jeszcze SPD to prawdziwy szacun