Autor Wątek: Oddam udział w Pięknym Wschodzie  (Przeczytany 20545 razy)

Offline Mężczyzna martink

• Miasto: Starachowice
  • Na forum od: 29.01.2011
    • http://www.wyprawyrowerowemartink.blogspot.com/
Odp: Oddam udział w Pięknym Wschodzie
« 2 Lip 2019, 23:39 »
martap Odpuść. Tego typu tekstami jak wyżej ośmieszasz się jeszcze bardziej niż dotychczas. Wilk jeśli chodzi o wyjazdy długodystansowe to czołówka w Polsce i takich rajderów jak Ty wciąga jedną dziurką w nosie. Rado też radzi sobie całkiem całkiem ;). No i po co ten wątek faministyczny z "Menszczyżnami" ? Nikt nie ma większego fejmu niż Hipka, która skopała tyłek większości facetów na tym forum (łącznie ze mną i to więcej niż jeden raz :D). Jest tu na tym forumu userka która w tym roku bez żadnego przygotowania zrobiła Podróżnika w Warce poniżej 24 h. Bez pitolenia o pulsometrach, miernikach mocy, regeneracji i tym podobnych bzdurach Potrafisz ? W zasadzie mógłbym napisać jeszcze więcej ale w zakończę krótkim pytaniem - jak to było z tym PTJ ? Wiatr wiał ze złego kierunku ?

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
« 3 Lip 2019, 00:36 »
No i jak z tymi imprezami? Plany takie szumne, a żadnego maratonu powyżej 300km nie widzę ukończonego. Tak to bywa, że krowy co dużo ryczą - mało mleka dają  :lol:
Skąd wnioski, że to rozpiska na ten rok, a nie np. 50 lat?
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

erdeka

• Gość
« 3 Lip 2019, 06:23 »
Proponuję, by co poniektóre osoby ugryzły się w język...

Offline Kobieta linuś

• Miasto: Lubin
  • Na forum od: 01.01.2018
« 3 Lip 2019, 06:51 »
Bez jaj. Po co te zaczepki? Wiesz doskonale, że Wilk, podobnie jak co najmniej kilkanaście osób z forum, ultramaraton rzędu 500 km może machnąć w dowolnym momencie, w zasadzie od ręki. Po co te smutne prowokacje?

Niestety - nie wiem. Sprawdzałam tylko do marca. Potem raczej za zimno na trzepanie maratonów - no chyba że gdzieś za granicą?
A te jak to nazwałeś zaczepki - moim zdaniem to tu jest jakaś prowokacja ze strony Wilka. Ja do niego nic nie miałam, a on sam do mnie wyjechał z takimi dziwnymi tekstami. I czemu?
I czemu Ty do mnie bijesz?

Jaka od razu zaczepka ze strony Wilka.  Martap, jeśli uprawiasz forumowy ekshibicjonizm trzeba liczyć się z tym, że może kogoś zainteresować realizacja Twoich planów, nota bene -bardzo ambitnych.
To było dla mnie jak olśnienie.

Offline PiKa

• Miasto:
  • Na forum od: 18.10.2017
« 3 Lip 2019, 07:58 »
Nie rozumiem czym się podniecacie. Przejechała to przejechała, nie przejechała to też dobrze. A tu takie halo jakbym pomponik czytał ;) Mało to ludzi ma ambitne plany, które później czas weryfikuje?

Offline Mężczyzna MARECKI

• Miasto: Elbląg, Polska
  • Na forum od: 28.01.2016
    • Rowerowa strona Mareckiego
« 3 Lip 2019, 09:00 »
Bez jaj. Po co te zaczepki? Wiesz doskonale, że Wilk, podobnie jak co najmniej kilkanaście osób z forum, ultramaraton rzędu 500 km może machnąć w dowolnym momencie, w zasadzie od ręki. Po co te smutne prowokacje?
Chyba nie wie :icon_cool:

Mariobiker

• Gość
« 3 Lip 2019, 11:02 »
@martap mam nadzieję że się nie obrazisz (a administratorzy forum nie walną mi bana) ale mam dla Ciebie tylko jedną radę  :D
Mniej "pitolenia" a więcej jeżdżenia a efekty same przyjdą !!!

Offline Kobieta martap

• Miasto: PL
  • Na forum od: 11.06.2018
« 3 Lip 2019, 11:31 »
martap Odpuść. Tego typu tekstami jak wyżej ośmieszasz się jeszcze bardziej niż dotychczas.
Cytując jakby nie było już klasyka polskiego Internetu.jutuba:
Oool, no to szambo wyj...ało! Zajebiście bardzo proszę! Dawaj dawaj!
:D

Wilk jeśli chodzi o wyjazdy długodystansowe to czołówka
Czołówka?! Facet, który w tym roku nie był na żadnym z maratonów poza jednym wręcz turystycznym MP?!

w Polsce
Aaa, w Polsce. No tak.
Swoją drogą - jak tu wiele nie trzeba aby być "w czołówce".
Tyle w tym krjau zawiści, zazdrości... I żadnego koleżeństwa, chęci pomocy, zrozumienia innych. Takie typowe Polactwo. Polaczkowo.

i takich rajderów jak Ty wciąga jedną dziurką w nosie.
W tym roku chyba mu się zatkała skoro był AŻ na jednym maratonie a od 2 tygodni na rower nie wsiadał.......

No i po co ten wątek faministyczny z "Menszczyżnami" ? Nikt nie ma większego fejmu niż Hipka, która skopała tyłek większości facetów na tym forum (łącznie ze mną i to więcej niż jeden raz :D).
No właśnie! Więc może zamiast rozpisywać się tu kto kogo by wciągnął i do której dziurki w nosie - wyszedłbyś na rower? :P

W zasadzie mógłbym napisać jeszcze więcej ale w zakończę krótkim pytaniem - jak to było z tym PTJ ? Wiatr wiał ze złego kierunku ?
Wiatr? Był taki?
Szkoda, że nawet nie wiecie z jakimi problemami się mierzyłam, o jakich pisałam na BS.  Ja wiem swoje - JESTEM DUMNA Z TEGO ŻE PRZEJECHAŁAM 400km w takim terenie i w takich warunkach. NIKT mi tego nie zabierze.

Łatwo się wyśmiewać z innych jak się samemu nie pamięta pierwszych chwil na rowere, prawda? Pierwszych 50-100 kilometrów, kiedy d..pa odpadała, rączki bolały a pot spływał ciurkiem... Nie pamięta wół jak cielęciem był, prawda?

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 3 Lip 2019, 11:47 »
martap Odpuść. Tego typu tekstami jak wyżej ośmieszasz się jeszcze bardziej niż dotychczas.
Cytując jakby nie było już klasyka polskiego Internetu.jutuba:
Oool, no to szambo wyj...ało! Zajebiście bardzo proszę! Dawaj dawaj!
:D
Takie typowe Polactwo. Polaczkowo.
Proponuję pilnować języka. Ostrzegam po raz pierwszy.

Szkoda, że nawet nie wiecie z jakimi problemami się mierzyłam, o jakich pisałam na BS.  Ja wiem swoje - JESTEM DUMNA Z TEGO ŻE PRZEJECHAŁAM 400km w takim terenie i w takich warunkach. NIKT mi tego nie zabierze.

Łatwo się wyśmiewać z innych jak się samemu nie pamięta pierwszych chwil na rowere, prawda? Pierwszych 50-100 kilometrów, kiedy d..pa odpadała, rączki bolały a pot spływał ciurkiem... Nie pamięta wół jak cielęciem był, prawda?
Gratuluję. Serio.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna lordChaos

• Miasto: skierniewice
  • Na forum od: 10.12.2017
« 3 Lip 2019, 11:48 »
to pokaż ten link do bs  :icon_twisted:

Offline Mężczyzna Chrabu

• Miasto: Serock
  • Na forum od: 13.09.2017
« 3 Lip 2019, 11:48 »
Nikt się nie wyśmiewa, tylko dobrze radzi. Trzeba stawiać sobie realne cele. Nie ilość maratonów, w których startujemy o nas świadczy. Stawiasz zbyt ambitne cele, lepiej skupić się, na startach na krótszych dystansach tak, np 200-300km i mniejszej ilości imprez. Na 500 przyjdzie czas.

Mariobiker

• Gość
« 3 Lip 2019, 11:53 »
Wilk jeśli chodzi o wyjazdy długodystansowe to czołówka
Czołówka?! Facet, który w tym roku nie był na żadnym z maratonów poza jednym wręcz turystycznym MP?!

Znam Michała chyba trochę lepiej niż TY  ;) Na spokojnie usiądź i poczytaj co Wilk przejechał a wtedy może zmienisz zdanie. Poczekaj do końca sezonu jeszcze trochę imprez będzie.

Offline Ma_rysia

• eko groszek
  • Miasto: Golina
  • Na forum od: 05.04.2009
« 3 Lip 2019, 12:05 »
JESTEM DUMNA Z TEGO ŻE PRZEJECHAŁAM 400km w takim terenie i w takich warunkach. NIKT mi tego nie zabierze.

Szacunek

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
« 3 Lip 2019, 12:06 »
od 2 tygodni na rower nie wsiadał
Jeśli Michał nic nie pisze od 2 tygodni, to znaczy ... że od 2 tygodni jest w trasie. Tak to zwykle bywa. ;D

Marta, wydaje mi się, że nieco zbyt nerwowo reagujesz na żartobliwe zaczepki. Każdy kiedyś zaczynał, każdy miewał wycofy i z każdego się ponabijano. Oczywiście, że wół pamięta. Ale to nie znaczy, że nie patrzy pobłażliwie na cielęta.  ;)

Marek
« Ostatnia zmiana: 3 Lip 2019, 12:13 memorek »

Offline Mężczyzna LXVII

• Miasto: Ostrów Wlkp.
  • Na forum od: 01.07.2015
« 3 Lip 2019, 12:12 »
tak naprawdę nie trzeba brać udziału w zorganizowanych maratonach, żeby jeździć ultra:

http://wilk.bikestats.pl/1750118,Kolarski-Romantyzm.html

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum