/.../@łatosiu: Nie wiem /.../
Cytat: martap w 24 Kwi 2019, 23:01/.../Co sądzicie?Słabo.
/.../Co sądzicie?
Za dużo.
Cytat: byczys w 25 Kwi 2019, 12:38Za dużo."Nie mierz innych swoją miarą."
Zaraz Wam podjazdy wywieszczy pogode
Z tego co mi wiadomo nie w tym rzecz. Badałem temat i wyczytałem, że wychłodzony organizm zaczyna odczuwać senność. Problem zmęczenia po wychłodzeniu występuje nawet gdy zużycie kalorii było znikome.
Rezygnacja z maratonu z powodu braku możliwości dojazdu to już zupełne kuriozum, jest kupa możliwości zorganizowania tego, choćby pytanie na grupie wyścigu czy ktoś samochodem z Poznania nie jedzie i nie ma możliwości podwózki.Podśmiewałeś się wcześniej z Marty, a ona jednak się zacięła i jedzie, więc bierz z niej przykład i zamiast jęczeć i wymyślać tłumaczenia typu "paluszek i główka" - ruszaj na maraton
Widzę, że niektóre starty są co tydzień. Wiem, że dużo zależy od samego tempa przejazdu i tego co robisz później w tygodniu, ale zastanawiam się czy przy takim obłożeniu startami zdążysz się zregenerować?
Co do dojazdów, to jak masz możliwość dojeżdżać rowerem to jak najbardziej nastaw się na to i już samo to da bardzo sporo... dodatkowo oprócz dojazdów jakieś 50ki warto zrobić... Jeżeli dopiero zaczynasz jeździć, to musisz ogarnąć tą "legendardną bazę" ... Co do Twojego "kalendarza" jest bardzooo bardzo ambitny według mnie ... Poza tym może mniej nastawiaj się na "starty" a po prostu jeździj dla przyjemności ?
Słabo.
To wszystko w tym roku? IMHO pojedź ten PW i potem zdecyduj. Ale mocno bym ciął kalendarz na twoim miejscu zwłaszcza, że miałaś takie wahania przed 250 km. Będziesz umiała dla "fanu" pojeździć, pozwiedzać okolicę - tak ze 100 km każdej niedzieli? Polecam @łatosiu: Nie wiem czy już jesteś da @martap zrozumiały
@martap o której godzinie wyruszasz na trasę ?Będę na PK1 w Krasnymstawie do około godz. 13 i chętnie przybiję piątkę
Oficjalny punkt wskazuje na Urząd Miasta, nieoficjalny na Straż Miejską (różnica 150m i jednego skrzyżowania).
/.../Gdyż, ponieważ?/.../