a ta transcarpatia się odbyła w ogóle?
Cytat: vooy.maciej w 2 Gru 2019, 13:34a ta transcarpatia się odbyła w ogóle?Odbyła się, ale z innym organizatorem i pod inną nazwą. Rygielski próbował ją przejąć, bo on był właścicielem strony o takim adresie. Pachulski więc zmienił nazwę wyścigu na Carpatia Divide i ten się odbył normalnie, to co miało być w świadczeniach - to było.Jednym słowem tyle jest o Rygielskim negatywnych opinii, że z ogromną ostrożnością podchodziłbym do kwestii startu w ewentualnej pilotażowej edycji. I wszystko co na razie wiadomo o tej Polsce 1300 zdaje się potwierdzać te obawy. Mamy trochę pięknych zdjęć i poza tym absolutnie nic nie wiadomo.
Kojarzę to rozejscie, myslałem że odbyły się obie. W tej sytuacjito szczerze nie wiem o czym w ogóle ta dyskusja.
Cytat: Wilk w 2 Gru 2019, 16:55Cytat: vooy.maciej w 2 Gru 2019, 13:34a ta transcarpatia się odbyła w ogóle?Odbyła się, ale z innym organizatorem i pod inną nazwą. Rygielski próbował ją przejąć, bo on był właścicielem strony o takim adresie. Pachulski więc zmienił nazwę wyścigu na Carpatia Divide i ten się odbył normalnie, to co miało być w świadczeniach - to było.Jednym słowem tyle jest o Rygielskim negatywnych opinii, że z ogromną ostrożnością podchodziłbym do kwestii startu w ewentualnej pilotażowej edycji. I wszystko co na razie wiadomo o tej Polsce 1300 zdaje się potwierdzać te obawy. Mamy trochę pięknych zdjęć i poza tym absolutnie nic nie wiadomo.Kojarzę to rozejscie, myslałem że odbyły się obie. W tej sytuacjito szczerze nie wiem o czym w ogóle ta dyskusja. Coś na zasadzie:ktoś jest niepoważny, czasem oszukiwał, ale kibicujmy mu jak teraz sie uda to będzie super Powodzenia