Autor Wątek: Przeprawa przez Wartę w Sługocinie  (Przeczytany 719 razy)

Offline Mężczyzna kawerna

• Piotr(ek) Hrehorowicz w realu
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 22.09.2013
Przeprawa przez Wartę w Sługocinie
« 26 Kwi 2019, 13:05 »

Może ktoś wie czy da się przeprawić (z rowerem) przez Wartę mostem w ciągu Autostrady A2? 
https://ridewithgps.com/routes/29819990

Obok w Sługocinie jest prom ale jeszcze nie wiem w jakich godzinach i czy w ogóle kursuje. Dzwoniłem do Gminy w Lądku w tej sprawie i dostanę wiadomość. 

... i stałem się social-rowerzystą... Anachronicznie lubię trójrzędowe korby i małe kasety ;)

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
Chcesz dojechać gruntówką, przenieść rower przez barierki i przejechać ten kawałek po A2? Da się zrobić (niezgodnie z prawem). Ale odradzam. Mało kto tam jedzie 140...

Czy prom pływa - nie wiem.
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
Marysia się kiedyś tam fatygowała, jest wąskie przejście na moście i dwa ogrodzenia do pokonania.
Prom w Sługocinie działa wybitnie sezonowo, codziennie działa prom w  Sławsku (6-19), jest most w Lądzie.
« Ostatnia zmiana: 26 Kwi 2019, 14:43 wojtek »

• Użytkownik forum
Most w Lądzie zdecydowanie najlepsze rozwiązanie.
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010

Może ktoś wie czy da się przeprawić (z rowerem) przez Wartę mostem w ciągu Autostrady A2? 

Obok w Sługocinie jest prom ale jeszcze nie wiem w jakich godzinach i czy w ogóle kursuje. Dzwoniłem do Gminy w Lądku w tej sprawie i dostanę wiadomość.
Zdaje mi się że to jest jeden z takich prom, dla których odpowiedź "nie pływa"oznacza że się nim nie przeprawisz, a odpowiedź "pływa" nie oznacza nic.

Serdecznie dziękuję. Nomen omen Lądem pojadę ;)
... i stałem się social-rowerzystą... Anachronicznie lubię trójrzędowe korby i małe kasety ;)

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
Trasą MPP.

• Użytkownik forum
I git. To ładna widokowa trasa.
Absurdalny Eli

Ścinam czasem polami, lasami. Wyjdzie "w praniu" :wink:  Miałem też kilka innych pomysłów ale w końcu zawsze ląduje się w pobliżu trasy MPP. To McDonalds chyba tak przyciąga  :icon_mrgreen:

Offline Mężczyzna Gucio76

• Miasto: Swarzędz
  • Na forum od: 05.05.2019

Spróbuj w moich rewirach tj. w Kole. Jedziesz np. od Dąbia wałem i wbijasz się na most

Wyobraźcie sobie - miła pani z gminy w Lądku oddzwoniła do mnie z wiadomością, że przeprawa w Sługocinie nie będzie czynna. I było jej przykro. Ale bardzo doceniam, że chciało jej się zadzwonić :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum