Autor Wątek: Sprawdzona agroturystyka, miejsce wypadowe pd-wsch Polski  (Przeczytany 1625 razy)

Offline Mężczyzna byczys

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 30.09.2013
    • Moje relacje z ultramaratonów rowerowych
Cześć,

Możecie polecić jakąś sprawdzona miejscówkę noclegową w południowo - wchodniej Polsce? Tegoroczne GMRDP kończy się w Przemyślu i chciałbym kolejne powiedzmy 8-9 dni po jego zakończeniu zabrać rodzinę w jakieś ciekawe miejsce w tej okolicy. Będzie to przełom sierpień/wrzesień.

Szukamy ucieczki od gwaru i dobrze gdyby była swobodna i swojska atmosfera. Mile widziana stadnina koni na miejscu lub w pobliżu. Nie szukamy wysokich standardów. Dosyć ważny warunek jest taki, aby miejsce było w miarę dobrze skomunikowane kolejowo z Przemyślem, bo nie będziemy mieli samochodu.

Bieszczady, Roztocze, Beskid Niski? Będę wdzięczny za pomysły, nie chcę wybierać w ciemno.

« Ostatnia zmiana: 26 Kwi 2019, 17:04 byczys »

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
sprawdzona miejscówkę noclegową w południowo - zachodniej Polsce? Tegoroczne GMRDP kończy się w Przemyślu

Nie bardzo jestem w stanie coś polecić, ale z takim wyczuciem kierunków to przećwicz sobie jeszcze nawigację przed tym maratonem  ;)

Offline Mężczyzna byczys

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 30.09.2013
    • Moje relacje z ultramaratonów rowerowych
sprawdzona miejscówkę noclegową w południowo - zachodniej Polsce? Tegoroczne GMRDP kończy się w Przemyślu

Nie bardzo jestem w stanie coś polecić, ale z takim wyczuciem kierunków to przećwicz sobie jeszcze nawigację przed tym maratonem  ;)

Dzięki, zmieniłem :) zamuła jakaś

Offline Mężczyzna kawerna

• Piotr(ek) Hrehorowicz w realu
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 22.09.2013
aby miejsce było w miarę dobrze skomunikowane kolejowo z Przemyślem

Obawiam się, że tu będzie problem.

Podobało mi się  w "Trzech potokach" w Nowicy. Ale od kolei to dość daleko.
... i stałem się social-rowerzystą... Anachronicznie lubię trójrzędowe korby i małe kasety ;)

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

Tam spędziliśmy kilka dni:

http://www.carpatica.pl/

Kiedy byliśmy było cicho.

Pan głównie robi w koniach. W sprawie noclegów rozmawiać należy z gospodynią.
Miejscowość jak skomunikowana jest z Przemyślem, nie wiem (nie wiem ni gdzie jest ta miejscowość, ni Przemyśl).

tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum