Cześć planuję spędzić urlop w siodełku i szukam towarzystwa na przejażdżkę wzdłuż GreenVelo. Jestem z Warszawy więc trasę mogę zacząć lub skończyć na styku Mazowsza i Podlasia. Chciałabym przejechać odcinek np Drohiczyn - Giżycko lub Olsztyn ze zwiedzaniem po drodze (Białowieski Park Narodowy, puszcza Knyszyńska, inne ciekawe miejsca). Może być w odwrotnym kierunku, w zależności od wiatru Dzienny dystans 60-100 km max, (w końcu to ma być urlop a nie wyścig). Nie mam problemu z jazdą w deszczu, natomiast ulewa lub burza już mnie zniechęcają. Nocować planuję pod dachem - bez zbędnych luksusów, oby była woda pod prysznicem i prąd, żeby podładować telefon. Jestem komunikatywna, bezproblemowa, bezkonfliktowa i poszukuję podobnych kompanów na wyprawę. Wiek dla mnie bez znaczenia (jeśli dla Ciebie ma znaczenie to mam 37 lat).PozdrawiamOla
witam po długim czasie Podbijam temat, bo jest bardo aktualny Ruszamy 18 lipca 08:21 z dworca zachodniego a o 11:11 już na własnych kółkach kierujemy się z Terespola na północ. Ja i Gawel mamy już bilety, kilka osób się zastanawia, weryfikuje plany, kręci nosami Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszam
Witaj. Masz nowe plany na wakacje 2023?