Autor Wątek: GreenVelo - lipiec - sierpień  (Przeczytany 15874 razy)

Offline Kobieta ola31281

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 28.04.2019
GreenVelo - lipiec - sierpień
« 28 Kwi 2019, 22:45 »
Cześć  :)
planuję spędzić urlop w siodełku i szukam towarzystwa na przejażdżkę wzdłuż GreenVelo. Jestem z Warszawy więc trasę mogę zacząć lub skończyć na styku Mazowsza i Podlasia.
Chciałabym przejechać odcinek np Drohiczyn - Giżycko lub Olsztyn ze zwiedzaniem po drodze (Białowieski Park Narodowy, puszcza Knyszyńska, inne ciekawe miejsca). Może być w odwrotnym kierunku, w zależności od wiatru  ;D
Dzienny dystans 60-100 km max, (w końcu to ma być urlop a nie wyścig). Nie mam problemu z jazdą w deszczu, natomiast ulewa lub burza już mnie zniechęcają.
Nocować planuję pod dachem - bez zbędnych luksusów, oby była woda pod prysznicem i prąd, żeby podładować telefon.
Jestem komunikatywna, bezproblemowa, bezkonfliktowa i poszukuję podobnych kompanów na wyprawę. Wiek dla mnie bez znaczenia (jeśli dla Ciebie ma znaczenie to mam 37 lat).

Pozdrawiam
Ola

...najgorszy jest wiatr... ;)

Offline Kobieta Anna 1971

• Miasto: Gliwice
  • Na forum od: 06.05.2019
Odp: GreenVelo - lipiec - sierpień
« 6 Maj 2019, 19:33 »
Hej!

Planuję podobnie spędzić wakacje - ściana wschodnia lub jazda od siebie (okolice Gliwic) nad morze.
Na liczniku 47 lat.  Dzienny dystans to ok. 100 km. Lubię zajrzeć i zatrzymać się w miejscach nieznanych i urokliwych.  Jestem na Olneo (Ania/Gliwice).

Pozdrawiam!
Ania
Szukam partnerki/a na wypady rowerowe. Lubię jeździć tam, gdzie mnie jeszcze nie było! Dzienny limit do 100 km. Preferuje drogi polne, leśne lub o niewielkim ruchu pojazdów.

Offline Mężczyzna Markus

• Miasto: Łomża
  • Na forum od: 13.06.2018
« 6 Maj 2019, 22:03 »
Cześć  :)
planuję spędzić urlop w siodełku i szukam towarzystwa na przejażdżkę wzdłuż GreenVelo. Jestem z Warszawy więc trasę mogę zacząć lub skończyć na styku Mazowsza i Podlasia.
Chciałabym przejechać odcinek np Drohiczyn - Giżycko lub Olsztyn ze zwiedzaniem po drodze (Białowieski Park Narodowy, puszcza Knyszyńska, inne ciekawe miejsca). Może być w odwrotnym kierunku, w zależności od wiatru  ;D
Dzienny dystans 60-100 km max, (w końcu to ma być urlop a nie wyścig). Nie mam problemu z jazdą w deszczu, natomiast ulewa lub burza już mnie zniechęcają.
Nocować planuję pod dachem - bez zbędnych luksusów, oby była woda pod prysznicem i prąd, żeby podładować telefon.
Jestem komunikatywna, bezproblemowa, bezkonfliktowa i poszukuję podobnych kompanów na wyprawę. Wiek dla mnie bez znaczenia (jeśli dla Ciebie ma znaczenie to mam 37 lat).

Pozdrawiam
Ola

Tak luźno piszę Ola, może bym dołączył ale chętniej bardziej od południa w kierunku B-stoku, wszystko do dogadania. Cechy osobowe podobne tylko trochę latek więcej. Będę obserwował temat.
Rower ma duszę. Jeśli go pokochasz da ci emocje, których nigdy nie zapomnisz.

Offline Kobieta ola31281

« 11 Maj 2019, 20:03 »
Hejo, wstępnie kilka osób się zgłosiło. Start mamy ustalony w Terespolu 18 lipca. Trasa też jakoś rozpisana. Jeśli jesteście chętni to zostajemy w intaczu  :P

Offline Mężczyzna Gawel

• Na forum od: 12.05.2019
    • Banknoty swiata
« 12 Maj 2019, 19:04 »
Witam. Ciekawa propozycja.Mam na imię Paweł. Na liczniku mam 46 lat. Fakt że miałem robić w lato całe wybrzeże, ale plany mogę zmienić. Na rowerze kręcę już od czasu jak zacząłem chodzić :) W zeszłym roku jechałem Warszawa- Gdańsk samotnie. Na ile dni planujecie wypad ? Jak z noclegami szukanie podczas jazdy czy wcześniej rezerwacja ? Transport do Terespola pociąg ?

Offline Kobieta ola31281

« 30 Cze 2019, 23:14 »
witam po długim czasie :)
Podbijam temat, bo jest bardo aktualny  ;D
Ruszamy 18 lipca 08:21 z dworca zachodniego a o 11:11 już na własnych kółkach kierujemy się z Terespola na północ. Ja i Gawel mamy już bilety, kilka osób się zastanawia, weryfikuje plany, kręci nosami :) Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszam  ::)

Offline Mężczyzna lukozio

• Miasto: Kołbacz
  • Na forum od: 08.08.2016
« 1 Lip 2019, 00:04 »
Cześć
Jestem chętny. Wiadomość wysłałem na priv.
Pozdrawiam
Łukasz

Offline Mężczyzna bezNicku

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 19.02.2012
« 1 Lip 2019, 00:11 »
Hej ho. Kiedy planujecie kończyć i czy zabieracie namioty?
Bartek

Offline Kobieta ola31281

« 1 Lip 2019, 00:30 »
Hej,
Nie planujemy kończyć  ;D
A tak serio, to jedziemy przed siebie ile się da, na ile pogoda i kondycja pozwolą. Ja mam dwa tygodnie urlopu, ale najpóźniej 30 lipca chciałabym być w domu. Namiotu nie zabieram, to mój pierwszy wyjazd, nie jestem jeszcze gotowa na pełny survival :icon_redface:

Offline Mężczyzna Gawel

• Banknoty swiata
« 1 Lip 2019, 17:58 »
witam po długim czasie :)
Podbijam temat, bo jest bardo aktualny  ;D
Ruszamy 18 lipca 08:21 z dworca zachodniego a o 11:11 już na własnych kółkach kierujemy się z Terespola na północ. Ja i Gawel mamy już bilety, kilka osób się zastanawia, weryfikuje plany, kręci nosami :) Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszam  ::)
Kto kręci nosem ? Nazwiska poproszę. Jeszcze będą żałować i prosić się, żebyś je zabrała następnym razem :)

Offline Kobieta ola31281

« 1 Lip 2019, 18:28 »
Paweł, wszyscy jacyś tacy niezdecydowani... No prawie wszyscy  ::) niech żałują  ;D

Offline Mężczyzna Gawel

• Banknoty swiata
« 1 Lip 2019, 19:31 »
Ola. No i dobrze będzie dla nas więcej gęsich pipek :)

Offline Kobieta ola31281

« 1 Lip 2019, 21:17 »
I kaaaartaaaczyyy  :P ;D

Offline Mężczyzna And51

• Miasto: Włoszczowa
  • Na forum od: 28.07.2016
Zwiedzanie na rowerze z sakwami
« 27 Sty 2023, 08:54 »
Witaj. Masz nowe plany na wakacje 2023? Może dasz się namówić i zdecydujesz pojechać ścieżkami rowerowymi Jakobsweg i Via Interii przez Brandenburgię? Noclegi w Albergach i Domach pielgrzyma. Buen camino.

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
« 27 Sty 2023, 09:07 »
Witaj. Masz nowe plany na wakacje 2023?
Świadomie taka archeologię zastosowałeś? W wątku nie pisano już 3,5 roku i zapewne dostałeś ostrzeżenie od systemu?
Osobiście sugeruję raczej założenie osobnego tematu, bo propozycja jest ciekawa.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum