Wczoraj byłem w Bikemanie i miałem przyjemnośc testowania M6. Zmienili mocowanie na mapniki i zaczepy w formie magnezu, (szału nie ma) wszystko niby w porządku. Noszę się z zamiarem kupna torby i raczej zostanę przy starej wersji.
A jak sobie radzicie z zamontowaniem oświetlenia podczas jazdy z torbą?...
4) Wszystkie niezabezpieczone twarde przedmioty grzechoczą obijając się o twarde plastikowe ścianki. Moim zdaniem ścianki powinny być wyściełane jakimś materiałem syntetycznym, relatywnie cienkim (np o grubości cienkich wkładek filcowych do butów) i miękkim, który zniwelowałby te grzechotanie
Ja np używam koszulki, janus (chyba ona) czapki.
1) Trudność i siła, jaką trzeba przyłożyć do klapy, żeby ją otworzyć. Te napy są koszmarne!
3) Jeśli mapnik nie jest przytwierdzony do torby, to "puste" napy dzwonią i brzęczą nawet na małych nierównościach.
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Zgadza się, ale torba jest na tyle ciasno spasowana, że nie widzę potrzeby zapinania podczas jazdy.
Cytat: cinek w 25 Mar 2013, 08:40Zgadza się, ale torba jest na tyle ciasno spasowana, że nie widzę potrzeby zapinania podczas jazdy. Zauważysz jak ci się cała zawartość wysypie np w głęboki śnieg w ciemnym lesie