Jeszcze zamknięcie - czy te zatrzaski w 5ce się nie luzują? Magnes z 6 wydaje się ok, chyba nie powinna się sama otwierać?
dzięki za odp. na posta i propozycję. To pewnie się na Lkę zdecyduję. Mam dość duży/ciężki aparat (canon z serii XXD) Mam tylko nadzieję, że zmieszczę to na moją kierownicę:). Już jeździłem z sakwą na kierownicy i wiem jak potrafi rzucać. Ale to była jakaś kiepska ,pożyczona, sport arsenal. Nie dość, że rzucało nią jak opętaną to jeszcze miała taki wyciągany pokrowiec na deszcz, który nie dość, że trzeba było gdzieś zmieścić w niej, to jeszcze co 5 minut zakładać jak kropiło i ściągać jak jak się chciało gdzieś dostać. Nie wygodne na maksa...
Topeak Tour Guide Handle Bar Bag
Dołączony pokrowiec co prawda, ale zakładałem go jak lało bo na kapanie nie reagowała
To jest w standardowym wposażeniu?
dołączony do niej pokrowiec (wygląda na taki sam jak ten od Twojej torby) na pewno nie jest nieprzemakalny.
To jest standardowe wyposażenie mocowania torby, ale do niczego się nie nadaje. Klekocze obciążone nawet czymś tak lekkim jak licznik. Mogę Ci oddać (jak znajdę).
Mogę Ci oddać (jak znajdę).
Ja mogę zaproponować jeszcze jedną sakiewkę ale nie będę uprawiał kryptoreklamy
Jak ma rozumieć obejrzałeś inne i są dużo lżejsze i bardziej funkcjonalne? Np. Ortlieb? Tu nie trzeba kupować żadnych dodatkowych wkładek aby zabezpieczyć foto sprzęt, nie trzeba kombinować gdzie upchnąć np, telefon, ładowarkę, dokumenty i inne używane w podróży bibeloty.