Cytat: WujTom w 9 Mar 2019, 16:51Pod koniec przyszłego tygodnia mam mieć info czy mają gdzieś w "przydasiach" używane takie uchwyty. Jeżeli byli by chętni to proszę o info.Jakby co, to ja tak.
Pod koniec przyszłego tygodnia mam mieć info czy mają gdzieś w "przydasiach" używane takie uchwyty. Jeżeli byli by chętni to proszę o info.
Wczoraj dostałem info że jak na razie udało się znaleźć jeden uchwyt.Info jakie dostałem:"Nowy z lekko użyta linką"Za 50zł plus koszt przesyłki.Proszę o deklarację w kolejności listy. Oczywiście do pierwszej akceptacji. Jak pojawią się kolejne sztuki będę dawał znać.
W torbie chciałbym zmieścić przede wszystkim: 1 os. namiot, letni śpiwór, lekki materac + może coś tam jeszcze. (posiadam kierownicę z barankiem)
Cytat: ekarolna w 18 Kwi 2019, 11:33W torbie chciałbym zmieścić przede wszystkim: 1 os. namiot, letni śpiwór, lekki materac + może coś tam jeszcze. (posiadam kierownicę z barankiem)Trochę czarno widzę taką objętość do torby w baranku. Raczej uprząż lub samodzielne troczenieJa bym na początek całość przytroczył paskami nawet bez uprzęży. Worek wodoszczelny na śpiwór i materac oraz osobno namiot we własnym pokrowcu (tylko czy wejdą ci rurki od namiotu w baranka?)
szerokość torby tego namiotu to 40 cm, w kierownicy mam 44 cm
Cytat: ekarolna w 18 Kwi 2019, 12:45szerokość torby tego namiotu to 40 cm, w kierownicy mam 44 cmTylko jeszcze musisz wziąć pod uwagę miejsce na ruch klamek do wewnątrz by móc zmienić biegi.