...w worku 14l
... 8 litrów - 279 zł
Cytuj...w worku 14lbrzmi lepiej niż Cytuj... 8 litrów - 279 zł
(...)Myślałem o namiocie:Cycling Ultralight NATUREHIKE390 zł / 1 os. / 1,62 kgszerokość torby tego namiotu to 40 cm, w kierownicy mam 44 cm(...)
Cytat: ekarolna w 18 Kwi 2019, 12:45(...)Myślałem o namiocie:Cycling Ultralight NATUREHIKE390 zł / 1 os. / 1,62 kgszerokość torby tego namiotu to 40 cm, w kierownicy mam 44 cm(...)O, też o takim myślałem a nawet kupiłem Zmierzona długość to 37 cm, można chyba jeszcze ścieśnić, wymiary poprzeczne ok. 12x12 cm, podkładka pod podłogę jest w osobnym, niezbyt dużym woreczku. Myślę o uprzęży https://allegro.pl/oferta/sakwa-torba-roswheel-na-kierownice-7l-duza-attack-7682537118 ale chyba tylko na namiot, śpiwór i materacyk pójdą do odwłoka.
(...)Dobrze wiedzieć!! 37 cm to jest już całkiem komfortowo!Ta torba Roswheel widzę, że fajnie się wpasowała w kierownice z barankiem.Jak juz się kiedyś zapakujesz, podziel się proszę zdjęciami
Sęk w tym, że nadal nie mam bladego pojęcia ile pojemności/miejsca będzie mi potrzebne żeby zmieścić namiot+śpiwór+mata na kierownicy...
Ja bym się nie poddawał (tak przy okazji - Bushcraftowy rzeczywiście miał 30l pod kierownicą - pytałem)Dałbym uprząż w kierownicę, jeden worek do środka, drugi NAD uprzężą dodatkowymi trokami trzymany. Torba w ramę pod wymiar bo jednak przy małych ramach (i przy największych) warto skorzystać z customów. Albo taka zajmująca tylko przód i zostawic bidon na podsiodłowej albo niska i dwa małe bidony. No i jeszcze dylemat - torba połówkowa jak najmniejsza plus bidon czy może pełny trójkąt (przy malych ramach czasem warto)a woda przy kierownicy w kieszonkachA tak po za tym bagażnik to jedno z lepszych rozwiązań jakie ktoś wymyślił Całkiem seriops: ile masz miejsca między dnem siodła a oponą?
... Jeżdżę na ramie w rozmiarze S (mam 168cm wzrostu).
Niestety lipa.... szerokość kierownicy (44cm)
Ja bym się nie poddawał ...