Takie torby nadają się do renowacji
Chętnie kupię torbę na kierownicę używaną byle sprawna z kompletem mocowań
worek_foliowy, może wrzucisz jakiś tip, jak zregenerować wypłowiałą, znoszoną czarną cordurę? Myślałem o farbie Krylon albo czymś w rodzaju gumy w sprayu?
Jakie macie własne doświadczenia z workami na tygodniowe wyprawy w teren?
A pamiętasz może ile razy rolowałeś zapięcie, gdy worek przepuścił?
Roch, EASYRIDER, sredni ...
Cytat: marszy w 28 Cze 2019, 11:15Jakie macie własne doświadczenia z workami na tygodniowe wyprawy w teren? Ja mam podwójne zabezpieczenie. Rzeczy są w mniejszych workach wodoszczelnych, a te worki jadą w uprzęży, w jednym, zbiorczym worku, też wodoszczelnym ...
Pytanie z kategorii "nie ma jednej odpowiedzi": jaki wór w uprząż?
... Na razie najbardziej przemawia do mnie ten model z Deca (swoją drogą po wizycie na dziale turystycznym jestem pod lekkim wrażeniem, jak ktoś tam dobrze ogarnął zakupowy UX. Z poziomu sportowej Biedronki strasznie poszli do przodu i teraz człowiek czuje się jak z aplikacją do carsharingu. Gdyby tylko marki specjalistyczne tak potrafiły):https://www.decathlon.pl/plecak-turystyczny-arpenaz-20-ultra-compact-id_8357283.htmlBardzo lekki, kompresowalny w dwóch kierunkach - można zwinąć wzdłuż i dociągnąć trokami w poprzek, można go wyjąć i założyć na plecy, albo zwinąć do woreczka i trzymać w zapasie.