Dex ostatnio fajne wypuścił:)https://www.decathlon.pl/p/uprzaz-rowerowa-riverside-na-torbe-na-kierownice-do-bikepackingu/_/R-p-323998?mc=8579467
Czy ktoś może widział coś podobnego do torby RouteWerks? Szukam takiej torby, która z jednej strony pozwoli mi na przechowywanie tam aparatu, a z drugiej (zewnętrznie) zapewni możliwość zamontowania dodatkowego ustrojstwa (lampka, kamera). Torby RW nie są tanie, a cenę dodatkowo podbija niemałe cło. Ale może widzieliście coś podobnego?
Cytat: Elizium w 9 Maj 2022, 10:27Czy ktoś może widział coś podobnego do torby RouteWerks? Szukam takiej torby, która z jednej strony pozwoli mi na przechowywanie tam aparatu, a z drugiej (zewnętrznie) zapewni możliwość zamontowania dodatkowego ustrojstwa (lampka, kamera). Torby RW nie są tanie, a cenę dodatkowo podbija niemałe cło. Ale może widzieliście coś podobnego?też szukałem długo odpowiednika tak aby aparat się zmieścił. Ale nie znalazłem.Skończyło się na RouteWerks. Ale nie żałuję. Jak masz dwa rowery to od razu kup sobie drugi adapter i adapter na nawigację i lampkę w razie jak odepniesz torbę. Mega się przydaje. Nie będziesz żałował. No i mega plus. Wodoszczelna i wsadzasz aparat i masz resztę gdzieś. Navi da się ładować bo jest miejsce na kabel do prądu.