Autor Wątek: Biketopia.pl - opinie, problemy?  (Przeczytany 1613 razy)

Offline Mężczyzna Gerwazy

• Użytkownik forum
  • Miasto: Polska
  • Na forum od: 13.10.2016
Biketopia.pl - opinie, problemy?
« 7 Maj 2019, 14:01 »
Czy Szanowna Brać forumowa miała może już wcześniej do czynienia z tym sklepem? Mieliście jakieś problemy?

Offline Mężczyzna rtomek

• Miasto: zyrardow
  • Na forum od: 16.05.2019
Odp: Biketopia.pl - opinie, problemy?
« 16 Maj 2019, 15:21 »
Czy Szanowna Brać forumowa miała może już wcześniej do czynienia z tym sklepem? Mieliście jakieś problemy?

Od 4 dni Zero kontaktu ze sklepem.
1. Nie mają telefonu na stronie
2. nie odpowiadają na maile
3. telefon gdzieś znaleziony do kogoś kto się zwie Michał Biajgo wyłączony
nikomu normalnemu nie polecam ... mam nadzieje że uda mi się odzyskac pieniadze za zakupy.

W internecie kupa negatywnych opini:(niestety zaczołem szukac po fakcie)  wszedzie to samo i informacje o kierowaniu sprawy na policje. Jak nie bede miał kontaktu jeszcze kilka dni robię to samo.

Jak kolwiek totalnie nie polecam - kupcie towar gdzie indzies chyba że lubicie takie akcje:)

Offline Mężczyzna Gerwazy

• Użytkownik forum
  • Miasto: Polska
  • Na forum od: 13.10.2016
Odp: Biketopia.pl - opinie, problemy?
« 16 Maj 2019, 17:27 »
Też stanowczo odradzam, u mnie co prawda skończyło się pozytywnie - po ponad 3 tygodniach od zamówienia finalnie dostałem przesyłkę (wcześniej zero kontaktu - mimo kilkukrotnych prób z mojej strony, tylko 1 mail potwierdzający zakup).
Na żaden telefon nie można się dodzwonić, wysyłałem monity przez Messenger'a i na adres mailowy sklepu (i kiedy miałem już sprawę zgłaszać organom ścigania - o czym poinformowałem właściciela sklepu - zakupiony towar dostałem).
Nie pozwolę sobie na stwierdzenie, że to jakaś nieuczciwość...ale model prowadzenia biznesu znacząco odbiega od tego co uznajemy w Polsce za normę. Do tego nie wyobrażam sobie jakiś tematów gwarancyjnych itp.
Dla mnie był to pierwszy i ostatni raz.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum