Autor Wątek: Poszukiwany towarzysz na wypady rowerkowe  (Przeczytany 2063 razy)

Offline wercia

• Miasto: Gliwice
  • Na forum od: 04.04.2010
Jest ktoś chętny na wypady BAJKowe? Sprecyzuje dokładnie, żeby nie było niejasności :) Mój sezon zaczęłam z tydzień temu  :mrgreen:  ale mam plan żeby regularnie popołudniami robić sobie krótkie wypady (okolice Gliwic), natomiast w weekendy dalej:) np wbić z rowerkiem w pociąg i pojechać gdzieś przed siebie:) no, ale muszę tu dodać że moje tempo jest bardziej rekreacyjne :P ale zajawki na wyczynowca, gdzieś tam we mnie drzemią hehe 8)
"Każdy ma jakiś słaby punkt, uzależnienie od którego nie jest w stanie się uwolnić, takie nieznośnie coś co gniecie w środku i zmusza do działania..."

Offline Mężczyzna Symfonian

• Dominik
  • Miasto: Piekary Śląskie
  • Na forum od: 18.05.2009
Ja jestem chętny, mam wolne w poniedziałek, piątek, sobote, niedziele.
Do Gliwic mam o "rzut beretem" więc możemy jakiegoś tripa walnąć ;)

Offline wercia

O to bomba :D  grzechem byłoby marnotrawić kwietniowe dni siedząc na dupie, nawet jeśli te kwietniowe dni są nieco deszczowe :mrgreen:
Ps. Zapomniałam napisać, że jak ktoś w weekendy robi też jakiś wypady w górki, ale to już bez dwóch kółek tylko tak na dwóch nóżkach to ja tyż jestem chętna, zawsze!!! no zawsze kiedy mam czas :wink:
"Każdy ma jakiś słaby punkt, uzależnienie od którego nie jest w stanie się uwolnić, takie nieznośnie coś co gniecie w środku i zmusza do działania..."

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
  • Miasto: Opole
  • Na forum od: 23.02.2010
A na górki sam chętnie bym się pisał, jak tylko pozwoli mi na to dziadek czas.

Offline Szarn

• Miasto: Zabrze
  • Na forum od: 10.03.2010
a jutro gdzieś jedziecie, np Góra Św. Anny? :)

Offline wercia

na weekend byłam w górkach :D  lepiej byc nie moglo :D  ale na za tydzien mozna sie wybrac na jakis wypad... wziąść rower i pociagiem z rana gdzies pojechac np. w okolice Wisły.. i wieczorkiem wrócić  :D

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
To zapraszamy na zlot, akurat będzie miła wycieczka ;).
Wracam do jeżdżenia.

Offline Szarn

• Miasto: Zabrze
  • Na forum od: 10.03.2010
Ja ewentualnie w sobotę bym się pisał, bo mam wolne, ale jeszcze nie wiem na ile %, też zależy gdzie :roll:

Offline wercia

ale jaki zlot? co gdzie jak ?  :P  jakis juz ugadany jest? jak tak to ja o linka prosze :) bo ja to na forum to tak malo oblatana ze wzgledow czasowych :?
Pozdrawiam

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
Tematów masz od groma o zlocie na forum. Poszukaj "grupa katowicka", bo chyba to najbardziej Cie zainteresuje ;)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Od najbliższego piątku do niedzieli w Istebnej.
http://www.podrozerowerowe.info/viewtopic.php?t=1813
http://www.podrozerowerowe.info/viewtopic.php?t=2017

a tu grupa katowicka, do której mogłabyś dołączyć :P
http://www.podrozerowerowe.info/viewtopic.php?t=2016
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
heh, dziewczyno, skąd Ty mieszkasz?! ;) Całe forum od stycznia żyje głownie zlotem, a Ty nic nie wiesz? :P
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline wercia

o ciuuuuuu
faktycznie dzieje się, dzięki wszystkim za linki i info. Już się poprawiam i czytam wszystko uważnie  :wink:
dozobaczenia gdzieś tam na trasie :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum