Autor Wątek: Green Velo Bielsk Podlaski - Hajnówka - Przemyśl 09.07-18.07  (Przeczytany 1795 razy)

Offline Mężczyzna el_miszel

• Miasto: Pomorze
  • Na forum od: 30.07.2012
Cześć,

Wybieram się na Green Velo z Hajnówki do Przemyśla. Odcinek z Elbląga do Hajnówki mam już przejechany, dlatego kontynuuję od Hajnówki. Ponieważ do Hajnówki nie ma sensownych połączeń kolejowych, to startuję tak naprawdę w Bielsku Podlaskim (31 km przed Hajnówką) we wtorek 9 lipca po południu.
Planowany koniec w czwartek 18 lipca po południu w Przemyślu.

Szukam najlepiej 1 lub 2 osób, które zechciałyby dołączyć.
Przewidywana średnia dzienna odległość to 75 km. Jeżdżę rekreacyjnie. Jeśli po drodze jest jakiś ciekawy obiekt lub widok, to zatrzymuję się żeby obejrzeć / zrobić zdjęcie. Śpię zazwyczaj pod namiotem (jeśli w pobliżu nie ma pola namiotowego, to na dziko). Mam 38 lat.

Chętnych zapraszam do kontaktu :).
« Ostatnia zmiana: 7 Lip 2019, 14:42 el_miszel »

Offline Mężczyzna Beder

• Niech żyją rowerzyści !
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 15.05.2014
    • Facebook
Jechałem te odcinek GV (Białystok-Biała Podlaska) w ubiegłym roku. Jeżeli będziesz potrzebował informacji praktycznych daj znać.

Beder

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

W takim razie mam pytanie jak było z oznakowaniem szlaku na odcinku Białystok - Biała Podlaska? Czy trzeba często zerkać na mapę?

Pozdrawiam

Offline Mężczyzna Beder

• Facebook

Jechaliśmy mniej więcej GV czasami robiąc jakiś skrót - czasami wydłużając. Główne miejscowości z GV mieliśmy pooznaczane na Mapach Google'a ale nie było potrzeby korzystać z nich online cały czas (bateria).

Z oznaczeniami trasy jest ok. (no może poza miastami: Białymstokiem i B. Podlaską. Więc zgubić się ciężko. Trzeba pilnować zjazdu na miejscowość Protasy i Zabłudów za Białymstokiem, żeby dobrze zjechać z DK.

Mam też świetne noclegi w miejscowości Pasieczniki Duże - pod Hajnówką. Jak coś to służę namiarem :)

Beder

Dzięki za rady. Białystok już mnie nie interesuje, ale Pasieczniki Duże mogą się przydać jeśli dotrę do Hajnówki pod koniec dnia.

Offline Mężczyzna Beder

• Facebook
Agroturystyka "Chata Wiejska"
Anna i Michał Kuptel, Pasieczniki Duże 38, 17-200 Pasieczniki Duże
692 790 450
https://goo.gl/maps/DcsYssTiDxXAhDbw6

Tutaj nocowałem. Było swietnie, ale nie będę spoilerował :)

Beder

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzięki :).

Offline Mężczyzna Szerszo

• Miasto:
  • Na forum od: 06.06.2019
Cześć, rok temu jechałem ta trasą a dokładniej Czeremcha -> Przemyśl. oznakowanie trasy jest bardzo dobre na całej jej długości :) jak masz jakies pytania pisz, z miło chęcią podpowiem jak było i miejsca do noclegu.

Dzięki. Jak coś, to napiszę do Ciebie.

Dla zainteresowanych: ruszam rowerem 9 lipca późnym popołudniem z Bielska Podlaskiego w stronę Hajnówki. Planowany koniec w Przemyślu 17 lub 18 lipca po południu.

Pozdrower

Offline Mężczyzna Ryx

• Miasto: Koszalin
  • Na forum od: 23.06.2019
Witam. Czy jeszcze poszukujesz towarzysza? Czy ewentualnie nie wydłużył byś trasy i nie zaczął trochę wcześniej?

Cześć,

Jeśli chodzi o poszukiwanie towarzystwa, to sprawa jest aktualna. Ale zaczynam od Hajnówki, ponieważ odcinek od Elbląga do Hajnówki mam przejechany. Jeśli udałoby nam się zgrać czasowo, to możemy połączyć siły od Hajnówki.

Pozdrawiam

Zaktualizowałem treść mojego ogłoszenia. Podsumowując: start we wtorek 9 lipca po południu w Bielsku Podlaskim, koniec w czwartek 18 lipca po południu w Przemyślu.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum