Autor Wątek: Moje ultra: plany na przyszłość  (Przeczytany 1462 razy)

Offline Kobieta martap

• Miasto: PL
  • Na forum od: 11.06.2018
Moje ultra: plany na przyszłość
« 31 Maj 2019, 16:09 »
Skoro tak się dopytujecie o mój udział w MP to napiszę co i jak.
Maraton Podróżnika odpadł w przedbiegach bo w tym samym terminie jest Kaszeberunda. Gdybyście zrobili MP tydzień po - nie ma spraway, zamiast do Karpacza jadę na MP.
Do wczoraj nie byłam pewna czy pojadę czy nie. No bo wiecie - jeszcze tylko miesiąc a kondycja wcale nie taka znowu najlepsza. Ale weszłam wczoraj na stronę, patrzę i... zapłacone mam i rejestrację i udział. No i cóż... Tyle kasy... No i jak tu rezygnować? Także pojadę. :)
Kondycja - średnio. Dopiero ostatnio wzrosła do jako-takiego poziomu. Ale np brevet w Szczebrzeszynie przerósł mnie 2 tygodnie temu i nie dojechałam. Gdybym spróbowała dojechać to może i bym dojechała, ale pewnie o północy. A już byłam na 150 kilometrze i byłam bardzo padnięta. Ale to dobrze. Nowy rower, oponki Marathon Plus (e-bike ready nie wiem po co) 1.75" mocno dały mi kość.
Teraz, po zmianie oponek na Kojaki 1.35 jest jeszcze lepiej, a jak dobrze pójdzie to po zmianie kółeczek dzisiaj będą to 1.1" Durano.

W dalszym ciągu planuję Kórnik. Ale ten środek trasy to Elizium przesadziłeś. Naprawdę?
« Ostatnia zmiana: 5 Cze 2019, 09:27 Hipek »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum