Autor Wątek: Wyprawa  (Przeczytany 734 razy)

Offline Kobieta Magda27

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 11.06.2019
Wyprawa
« 11 Cze 2019, 03:20 »
Witam,

To może wyda się głupie, bo każdy mnie utwierdza w tym przekonaniu :(, ale szukam osoby/osób, który miałyby ochotę i doświadczenie, na to żeby wybrać się w podróż rowerową z Polski do przykładowo Hiszpanii. Tu nie chodzi o to, że mam jakiś konkretny cel, w sensie, żeby nie wyszło, że tak sobie strzeliłam, ale nie wiem jak to ująć, lubię jeździć  na rowerze, ale zawsze każdy mnie hamował jeżeli chodzi o jakieś pomysły... takie jeżdżenie na rowerze bez celu nigdy mnie nie kręciło, tym bardziej, że wydaje mi się, że jestem typem wojownika i lubię przygody :)

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
Odp: Wyprawa
« 11 Cze 2019, 04:05 »
To forum o podróżach rowerowych. Większość z nas od dawna realizuje z powodzeniem równie głupie pomysły, więc nikt Cię tu raczej nie wyśmieje.

Przejrzyj dział "Szukam partnera/partnerki" - to miejsce dla osób szukających kompanów na wyprawę czy krótsze wycieczki. Napisz też własne ogłoszenie, korzystając z formularza. Im więcej informacji podasz, tym większa szansa, że ktoś się odezwie. Powodzenia :)

Offline Mężczyzna lepiotrek

• Więcej uczy cudza głupota niż własny rozsądek
  • Miasto: Sochaczew
  • Na forum od: 23.04.2014
Odp: Wyprawa
« 11 Cze 2019, 13:14 »
Nie odciągam cie od wyprawy ale zaplanuj sobie 5-6 dni po okolicach. Zobaczysz co ci jest naprawdę potrzebne w sakwach, a które rzeczy już zapakowane są zupełnie zbędne.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum