Autor Wątek: Wyprawa  (Przeczytany 3268 razy)

Offline Kobieta Magda27

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 11.06.2019
Odp: Wyprawa
« 14 Cze 2019, 14:32 »
Do Hiszpanii i nie od razu, że chcę jechać, tylko to było luźne skonstruowanie myśli :) Nie od razu Kraków zbudowano :)

Offline Mężczyzna wujek Włodek

• Miasto: wieś W-wka.
  • Na forum od: 28.05.2019
« 14 Cze 2019, 14:34 »
Myśłałem, że w trzeciej osobie gadają ;D

Offline Kobieta Magda27

• Na forum od: 11.06.2019
« 14 Cze 2019, 14:41 »
Hah, po tylu wiadomościach tych prywatnych jak i tu na forum, doszłam do wniosku, że faktycznie porwanie się od razu na coś tak dużego, byłoby lekkomyślne, przynajmniej jak tak sądzę i jest to moja opinia :), na pewno zacznę od czegoś mniejszego i w Naszym kraju, bo to już pozwoli mi zbudować jakieś minimalne doświadczenie i pozwoli mi spojrzeć na to innym "okiem", bo wiadomo, że od przeczytanych wiadomości, praktyki nie nabędę :)

Offline Mężczyzna wujek Włodek

• Miasto: wieś W-wka.
  • Na forum od: 28.05.2019
« 14 Cze 2019, 15:01 »
Ano - niech się wprawia. A później wyprawia. Może nad Łabę najpierw - fajna skała tam bywa, zarówno w Rzeszy jak i u Czechów. I być może czystsza woda jest w terenie niż w "Naszym" kraju.

Offline Mężczyzna Liszu

• Na forum od: 07.09.2018
« 15 Cze 2019, 19:30 »
Jeżeli masz ochotę na całkiem komfortową i prostą wyprawę zapraszam do zapoznania się z moim wątkiem żeby można było sobie poczytać jak ja to widzę :
https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=22416.0

Offline Mężczyzna Skuszewiak

• Miasto: Birmingham
  • Na forum od: 07.04.2016
« 17 Cze 2019, 20:44 »
Witam.
Jeżeli faktycznie jest tak jak piszesz że lubisz wyzwania. I szukasz przygód to możesz wybrać się ze mną z Polski do Hiszpanii do camino de Santiago. Całą trasę planuję przejechać szlakiem świętego Jakuba. Miesiące które mnie interesują to sierpień wrzesień. Być może czegoś się ode mnie nauczysz po drodze. Aczkolwiek każdy musiał od czegoś zacząć. Moim zdaniem jeżeli masz twardy charakter jesteś zawzięta to myślę że to dobry pomysł rzucić się od razu na głęboką wodę ale ile ludzi tyle opinii najważniejsze to spełniać marzenia. Jeżeli jesteś zainteresowana to odezwij się.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum