Autor Wątek: Jednodniowe przejażdżki lub krótsze po Łodzi  (Przeczytany 579 razy)

Offline Mężczyzna Jarek40

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 13.06.2019
Chcę zaproponować "szybkie" wycieczki rowerowe "przełajowe" w okolicach Łodzi.
Jeśli ktoś ma dzień wolny, zapraszam.
 Razem zawsze raźniej. Wyjeżdżamy moim autem (rowerowy bagażnik dachowy) gdzieś w okolicach Łodzi (do 100 km)
Jeżdżę na pełnym luzie tzn gdy jest pogoda i mam ochotę.(całkowity spontan, data do wspólnego ustalenia, może być za godzinę, albo za tydzień). W plecaku zawsze jest dron, więc gdy zobaczę fajne miejsce robimy postój 😁
Będę Wam wdzięczny za wszystkie sugestie wyboru miejsca w pobliżu Łodzi, bo zalew sulejowski już troszkę się znudził 😁
Gdy się zgramy, każde odległe miejsce na świecie będzie w naszym zasięgu  :)
Zapraszam,
ps Mam 40 lat, więc wyścigów nie będzie. Jeżdżę dla zachowania kondycji :) Jazda rekraacyjna, przełajowa w pięknych miejscach przyrody

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Jestem zainteresowany. Wszystko mi odpowiada. Jak wrócę z Islandii, to się skontaktuje, w drugiej połowie lipca.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna Jarek40

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 13.06.2019
Super!
Dziękuję za odpowiedź. Cały lipiec mam wolny. Możemy wyskoczyć gdzieś dalej. Myślę o Europie, albo Skandynawii. Dojazd autkiem, ...i ściągamy rowery
Pozdro Sendymen :-)

Offline Mężczyzna kazik69

• Miasto: łódź
  • Na forum od: 17.03.2019
Gdyby znalazło się miejsce to chętnie się piszę.
Swoją drogą planuję tygodniowy wyjazd do Włoch w drugiej połowie września. Trochę namiotu, trochę agroturystyki. Lot wraz z rowerem.
Pozdrawiam Kazik.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum