Autor Wątek: do Australii  (Przeczytany 3298 razy)

Offline domino

• Miasto: leszno
  • Na forum od: 27.09.2009
do Australii
« 23 Kwi 2010, 23:25 »
Cytat: "drake"

ok :) ... zacznę od końca:

- to długa podróż więc kobiece matkowanie bardzo się przydaje :) ... poza tym z doświadczenia wiem że baba w drodze często potrafi o wiele więcej "załatwić" swoim urokiem osobistym :) ... no i na koniec powiem szczerze, że jestem typowym samcem więc lubię mieć "ostatnie słowo" co w przypadku tak długiej podróży z innym samcem powodowałoby niewątpliwie konflikty :)

- sprzęt dla kobiety mam jakby co :) (rower + przyczepka)
to tyle na razie ....

Czyli partnerka na haslo ''skrecamy w prawo'' odpowiada: ''Tak moj panie''. :roll:

Moge sie mylic ale jezeli baba :lol: decyduje sie na taka podroz to jest na tyle niezalezna ze nie zgodzi sie na takie waronki wlacznie z matkowaniem.  Moze latwiej bedzie przerobic domatorke na podrozniczke niz znalezc babe o podanych wyzej cechach.
zycze powodzenia :D  Poza tym plan calkiem niezly.  Sama chetnie bym sie wybrala ale jak narazie mam ograniczenia czsowe  :wink:
Przepraszam za brak polskich znakow.  Alt mi szwankuje :?

drake

• Gość
do Australii
« 25 Kwi 2010, 21:29 »
Cytat: "domino"
Moze latwiej bedzie przerobic domatorke na podrozniczke niz znalezc babe o podanych wyzej cechach ...

... domatorka/podróżniczka już jest w Australii ... i poniekąd jest celem tej podróży :)

... a odnośnie "trawy" to za kulinaria w podróży całkowicie odpowiadać będzie partnerka :) tak więc na dyspozycję "skręcamy w prawo" prawidłowa reakcja to "tak Panie" :) ... natomiast na dyspozycję "dzisiaj jemy trawę" prawidłowa reakcja to "tak Pani" ... taki to mniej więcej podział obowiązków będzie podczas tej podróży ...............

... i żeby rozwiać wszelkie wątpliwości ... poszukuję prawdziwej podróżniczki a nie żony :)

Offline Mężczyzna BikeTrips.pl

• Miasto: Ożarów Mazowiecki
  • Na forum od: 08.05.2009
do Australii
« 27 Kwi 2010, 01:34 »
Cytat: "drake"
... i żeby rozwiać wszelkie wątpliwości ... poszukuję prawdziwej podróżniczki a nie żony :)
Prawdziwa podróżniczka może nie potrzebować Ciebie ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum