Autor Wątek: Warszawa - Berlina Początek: 19/23.06 - max 25.07 , + spontaniczne zwiedzanie  (Przeczytany 471 razy)

Offline Mężczyzna Liszu

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 07.09.2018
Hejo, ja nazywam się Wiktor i szukam partnera/partnerki na moją pierwszą rowerową wyprawę :)

Z ważnych spraw :

+ Mam 21 lat jestem studentem, bez doświadczenia w wyprawach ale z pewnym jeżeli chodzi o codzienne pokonywanie dystansów ( zdarzały się miesiące w których prawie codziennie 70/80 km pękało )

+ Trasa : Warszawa - Berlin, z uwzględnieniem zwiedzania różnych lokacji w Polsce i poza nią. Na 80 % zamierzam odwiedzić Szczecin/Poznań/Gniezno/Szamotuły/Stargard. Zapewne głównie większych miast ale to może ulec zmianom - jestem elastyczny ;)

+ Start : Warszawa - Koniec teoretycznie Berlin ale jeżeli starczy czasu i siły w nogach myślałem o Szwajcarii ^^

+ Dystans : około 550/650 km ( schemat uwzględniający Berlin ) albo około 1500/1700 km ( schemat ze Szwajcarią ). Planuję robić około 100 km dziennie minimum, oczywiście tutaj również pozostaje pole do dogadania się ;)

+ Noclegi : Wszystko byle nie na dziko i pod namiotem. Tanie hotele/hostele/schroniska itp.

+ Żywienie : Tanie restauracje itp. ewentualnie jeżeli jest opcja w miejscu noclegu ugotowania czegoś to również będę brał to pod uwagę ale nie zawsze

+ Preferuję drogi średnio trudne/ asfalt/ szutrowe/ leśne ale bez dużego piachu i ciężkich warunków. Mam rower Merida Silex 300 - to jest rower gravelowy
* Nie musisz uczestniczyć w całej wyprawie mam świadomość tego że to kawałek czasu, zawsze można się odłączyć ;)

Jeżeli jesteś zainteresowany/na to zależałoby mi na spotkaniu jeszcze przed samą wyprawą, żebyśmy mogli lepiej się poznać ;)
« Ostatnia zmiana: 15 Cze 2019, 19:23 Liszu »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum