Autor Wątek: Moja damska rama mi nie odpowiada ;)  (Przeczytany 826 razy)

misha_kasparov

• Gość
Moja damska rama mi nie odpowiada ;)
« 15 Kwi 2010, 15:41 »
>Symfonian,
dzięki za link, oponki już są w drodze do mnie ;-) Skoro już zapytałem o oponę i uzyskałem tak szybką odpowiedź, to zapytam jeszcze o ramę. Otóż aktualnie mam Batavusa damkę i wszystko w nim bardzo mi się widzi, tyle, że jedynym mankamentem okazała się jednak rama. Kobitki mają jakąś inną geometrię ciała albo coś, bo za cholerę facet na tym dalej nie ujedzie. No i właśnie szukam jakiejś budżetowej ramki do niego. Koła 28'', dobrze, gdyby miała mocowanie na bagażnik (dwa gwintowane otwory powyżej trzpieni w tynym trójkącie) oraz stery 1 i 1/8'' :) Marka nie gra roli. Aby tylko była w miarę wysoka no i najlepiej ALU.

Jeśli kogoś denerwuje mój off-topic, to proszę o spokój, niech chwilę powisi i za kilka dni usunę ten post - po prostu widzę, że ten temat cieszy się dużym zainteresowaniem.

>Vagabond,
pytałem o to samo sprzedawcę. Powiedział, że przed zdjęciem przetarł kapcie mokrą szmatką. Stąd ten blask :)

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
Moja damska rama mi nie odpowiada ;)
« 15 Kwi 2010, 20:26 »
Cytat: "misha_kasparov"
bo za cholerę facet na tym dalej nie ujedzie.

a może poeksperymentuj z ustawieniami siodełka (góra, dół, przód, tył, nachylenie), z mostkiem (dłuższy albo krótszy, inny kąt itp.), zamiast od razu zmieniać ramę? :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum