... Nie przejmuj się Robercie, sporo osób to co wrzucasz ogląda z dużą przyjemnością i zainteresowaniem.
Niedawno, w wątkach ultramaratonowych, pisałeś, góral nizinny (?) Ci zaimponował, PGR (?) robił rowerem za kilkanaście stów, inny (krępy, w wąsie, z pudełkiem z tyłu) - w szosowych - w limicie dojeżdża sprzętem z dźwigniami biegów w ramie.Wojtek (właściwie: wojtek) napisał, jego rowery są niskiej wartości (tymi zjeździł kawał świata), podjazdy z uznaniem cmoknął wobec komóry (i zdjęcia podjazdy robi przednie) - się wpieniłeś, miast wyrazić uznanie w stosunku do wojtka, podjazdy szarmancko podziękować.
/.../I również złośliwy charakter ma ta Twoja wycieczka, nie pierwsza w moim kierunku od czasu, gdy się z Tobą starłem w wątkach o covidzie czy jedzeniu wege. Zdaj sobie sprawę, że tę próbę rewanżu za tamte sprawy dość dobrze widać i dlatego nie zgrywaj tu wielkiego mędrca, bo Twoja inspiracja do tej wypowiedzi jest dobrze widoczna i dość płaska.I EOT w tym zakresie /.../
po co ja to tu wstawiam …ot i wszystko
Ja czytam jakby co z ukrycia.
Galeria ode mnie, dla każdego chętnego ! https://photos.app.goo.gl/4P8WiVRSzGUomUL78