Autor Wątek: Green Velo od 19.06  (Przeczytany 442 razy)

Offline Mężczyzna Fastrecar

• Miasto: zielonka warszawa
  • Na forum od: 14.06.2019
Green Velo od 19.06
« 18 Cze 2019, 19:13 »
Witam ..
Pogoda na czwartek wg prognoza , icm , itp pogodynek raczej nie będzie przychylna to mam bardzo krótką chwilę by zdecydować czy  jechać ..
To będzie moja pierwsza taka mała podróż , jadę sam ,pociągiem intercity z Warszawa wschodnia, po 15 z minutami  " jeszcze nie jechałem rowerem z sakwami żadnym pociągiem , tym bardziej na taką trasę "
Jak czytałem to zauważyłem że sporo osób wybiera kierunek z Suwałk do Białego .. Ja jadę odwrotnie , więc  jeśli ktoś planuje podobny jak ja to niech śmiało pisze . może uda się spotkać.
.
W planie spanie w namiocie , raczej na polach namiotowych (może macie znacie jakieś fajne miesca noclegowe , pod namiot ,albo tanie pokoje dla 1 osoby? .
 Dystans dzienny wyjdzie w praniu ,ale raczej nie będę gonił , chyba że burza będzie za plecami  ;). mój max to 190 km w 9h , z małym plecakiem  ( spieszyłem się ) , teraz będzie rekreacja i podziwianie widoków .
Powrót w sobotę pociągiem z Suwałk.

Offline Mężczyzna Beder

• Niech żyją rowerzyści !
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 15.05.2014
    • Facebook
Odp: Green Velo od 19.06
« 19 Cze 2019, 00:05 »
Cześć. Jadę GV z Suwalk do Białego od 20-22.06. Jedziemy ekipą 40+ na trekingach i oldtimerach.

Chętnie zlapię się gdzieś po trasie pogadać. Nocujemy I noc w Białobrzegach i druga w Zajkach tak orientacyjnie.

Daj znać jak będziesz gdzieś po trasie to przybijemy piątkę i pogadamy jak warunki na trasie.

Pozdrawiam
Beder

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum