Cześć podróżnicy/podróżniczki
Poszukuję osoby chętnej na udział w wyprawie rowerowej po Europie. Cel wyprawy nie jest jeszcze ustalony, czasem los pisze najlepsze scenariusze. Lecz po głowie chodzą mi 3 destynacje to Włochy, Bałkany, Francja. Jestem otwarty na inne propozycje. Podróż planuję rozpocząć 13 lipca bieżącego roku a zakończyć 8 września b.r. . Łączny czas podróżny nie powinien przekroczyć 58 dni. Skrócony rozkład czasu: jazda rowerem, mniejsze zwiedzania 50dni, zwiedzanie większych miast, ciekawych atrakcji turystycznych(parki narodowe) 6 lub 8 dni*, oraz możliwy powrót do polski innym środkiem komunikacji takim jak autobus/pociąg jeśli chcieli byśmy poświęcić więcej czasu na "zagranice" 2dni. planowane dzienne dystanse 120km lub trochę więcej. Będę przemieszczał się rowerem szosowym z przyczepką, ale spokojnie nie zamierzam jakoś bardzo cisnąć ma się liczyć zabawa, nie jakieś robienie na siłę jakiś prędkości, super długich tras. Podróż raczej nisko budżetowa. Spanie pod namiotem na dziko lub w "ogródku" oraz czasem CS lub wynajęcie taniego hotelu( w miejscach które chcemy zwiedzić dogłębniej)
Tak więc teraz coś o mnie
18 letni chłopak . Jeszcze się uczę. Lubię sport, naturę poznawanie i odkrywanie nowych miejsc/ludzi. Posługuję się językiem angielskim komunikatywnie. Nie palę, nie piję. Zazwyczaj uśmiechnięty, czasem nieśmiały, spokojny, nie lubię tworzyć niepotrzebnych konfliktów o błachostki. Mieszkam w woj. Mazowieckim. Okolice Mińsk Mazowieckiego.