... wrzuciłęm link bo pomyśłałem sobie że wtedy pieski zaczną szczekać i stało się tak jak myślałem...
Black Mamba - idealnie pasuje do BDSM Podobno Teresa Orłowska takim jeździła.
cześć,czy ktoś mógłby zaproponować mi jakiś dobry FatBike do ceny około 2000zł?mój wzrost 176 cmplanuje przerobić FatBike na elektrykja przy pomocy zestawu z silnikiem centralnym BAHANG BBSHD 1000Wbardzo proszę o pomoc !!!
Cytat: maciekpsk w 22 Cze 2019, 21:48 cześć,czy ktoś mógłby zaproponować mi jakiś dobry FatBike do ceny około 2000zł?mój wzrost 176 cmplanuje przerobić FatBike na elektrykja przy pomocy zestawu z silnikiem centralnym BAHANG BBSHD 1000Wbardzo proszę o pomoc !!! Zestaw Bafang 1000W kosztuje w Polsce prawie 4500 PLN (https://mocnerowery.pl), więc więcej niż Twój budżet na rower. W cenie 2-3 tys. kupisz raczej fatbike'a w jakości z supermarketu. Za dodatkowe kilkaset PLN na tej samej stronie masz gotowy zestaw (z silnikiem 250W), rower firmowy, więc teoretycznie zaprojektowany jako elektryk, z gwarancją.
Z niemiec zamówię sobię BAHANG BBSHD 1000W za około 3200 złakumulator kupię za 2000 złnie rozumiem trochę was...pełno filmików na YT jak ludzie montuja ten silnik do Fatów i jeżdżą po kilkadziesiat tys km bez zadnych problemów....
A stricte co do tematu,...większość będę jeździł po normalnych drogach asfalt, czasem jakieś polne dróżki...