Autor Wątek: Transport rowerów busem lub autokarem do Chorwacji.  (Przeczytany 2971 razy)

Offline Mężczyzna Mirek

• Miasto:
  • Na forum od: 24.06.2019
WITAM
 Czy ktoś może wie jaka firma autokarowa zabierze (tanio) spakowany z odpiętymi kołami rower do Chorwacji? Sprawdziłem chyba, wszystkie firmy na necie,  nie zabierają lub cena za wysoka. Zawsze jeździłem z firmą Retman 475zł z Warszawy plus 100zł rower, w tym i nie wiadomo  czy w następnym roku nie zabiera . Jest firma z Krakowa ale chcą 690zł + 250zł za rower. Chodzi mi tylko o sam przejazd w dwie syrony.
« Ostatnia zmiana: 24 Cze 2019, 20:02 Mirek »

Offline Mężczyzna szy

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 29.04.2009
W tym stanie jak na trzecim zdjęciu to już nie jest "rower" - więc nie strasz nim na infolinii. Mów o normalnym bagażu, może najwyżej ponadwymiarowym.

Szy.

Najlepsze szlaki rowerowe w Polsce, w Niemczech i w Europie

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
Tą z Krakowa kojarzę, sam kiedyś chciałem użyć ;P
W drugiej postaci, jako rozbebeszony zawijas zapakujesz się do każdego busa, wątpię by ktoś się czepiał...

Offline Mężczyzna Mirek

• Miasto:
  • Na forum od: 24.06.2019
Wysłałem zdjęcie do Retman i napisałem maila o ponowne rozpatrzenie sprawy ale odmówili mimo iż co roku w takim stanie był przewożony rower. Druga firma która sprzedaje bilety innych przewoźników na tej samej trasie po podanym opisie przez telefon też odmówiła. Zapytajcie sami może jak wzrośnie zainteresowanie to zmienią zdanie. Są to najtańsze przejazdy jakie znalazłem.
« Ostatnia zmiana: 24 Cze 2019, 20:05 Mirek »

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
Może trzeba użyć czarnej folii i dwóch formatek tekturowych (taniej karimaty) żeby zminimalizować ryzyko zaczepienia o jakiś element bardziej wystający?

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
Druga firma która sprzedaje bilety innych przewoźników na tej samej trasie po podanym opisie przez telefon też odmówiła. Zapytajcie sami może jak wzrośnie zainteresowanie to zmienią zdanie. Są to najtańsze przejazdy jakie znalazłem.

To czemu te krotury się tak ostro lansują, że aż przy każdej ofercie zakupu biletu wspominają o przewozie rowera? Nie rozumiem  :-\
Wcale bym się nie zdziwił, jakby nie mieli miejsc wolnych aż do przyszłego roku...

Offline Mężczyzna zolw

• Miasto:
  • Na forum od: 05.02.2018
Pociągiem się kiedyś dało ale to z 10 lat temu i mniej wygodnie niż bezpośredni autokar.
(Kraków - Budapeszt - Zagrzeb - Split)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum