Autor Wątek: Odra Nysa 01.07 - ......  (Przeczytany 424 razy)

Offline Mężczyzna pelo

• Miasto: Zabrze
  • Na forum od: 21.05.2012
Odra Nysa 01.07 - ......
« 28 Cze 2019, 15:49 »
Cześć
Wiem że dosyć późno piszę ale może ktoś się skusi na wspólne pedałowanie - jak nie w całości to częściowo.
Jak  w temacie - szlakiem Odra - Nysa - ja startuję w ten poniedziałek czyli 01.07.2019 ze Zgorzelca.
Dzienne dystanse około 100 km - mogę się dopasować ale generalnie bez przesady
Spanie - zabieram namiot i planuję spać na polach namiotowych - ale mogę się dopasować  :) - jak się trafi w rozsądnej cenie spanie pod dachem to czemu nie - spanie na dziko raczej odpada
Jedzenie - coś tam zabiorę pewnie - i zamierzam coś tam samemu zrobić i też czasem zjeść coć po drodze - generalnie mogę się dopasować  :)
Zwiedzanie - bez przesady - to co będzie po drodze lub w niewielkiej odległości od planowanej trasy - tu raczej wolałbym się nie dopasowywać do innej opcji :)
Powrót dla kogoś kto dołączy z dowolnego miejsca po drodze - ja zamierzam dojechać do Świnoujścia, ewentualnie do Kołobrzegu. Mam kupiony bilet powrotny na 08.07 ze Świnoujścia - ale zawsze mogę go "przebukować" w zależności od sytuacji :)
Jak ktoś ma jakieś dodatkowe pytania to zapraszam do kontaktu na PW.
aaaaa - mam 45 lat i nie jestem rowerowym harpaganem, lubię piwo i nie lubię nadmiernego pośpiechu :) co do reszy jw. - jestem w stanie się dogadać  ;D

http://piotrekrzywicki.blogspot.com/ - mój mały fotograficzny świat

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum