Autor Wątek: Papa  (Przeczytany 2209 razy)

Offline Kobieta martap

• Miasto: PL
  • Na forum od: 11.06.2018
Papa
« 3 Lip 2019, 21:38 »
Nie ma innego działu więc napiszę tu.
Specjalnie napiszę, żebyście nie musieli się produkować kolejnymi postami w których będziecie mnie demotywować na wszelkie możliwe sposoby.

I oczywiście gratulacje - udało się wam.

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
Odp: Papa
« 4 Lip 2019, 00:06 »
Nie czytam działu „Na sportowo”, ale pamiętam kilka Twoich wpisów na tym forum. Czy to nie Ty wyśmiewałaś się z tego, że źle prowadzone gry zespołowe mogą sprawiać, że słabsi uczniowie stają się kozłami ofiarnymi i tracą motywację do ćwiczeń?

Offline Kobieta martap

« 4 Lip 2019, 08:45 »
Nie czytam działu „Na sportowo”, ale pamiętam kilka Twoich wpisów na tym forum. Czy to nie Ty wyśmiewałaś się z tego, że źle prowadzone gry zespołowe mogą sprawiać, że słabsi uczniowie stają się kozłami ofiarnymi i tracą motywację do ćwiczeń?

Dlaczego wsadzasz mi w usta coś co nie jest prawdą? Wykorzystując fakt, że miałam sobie już pójść i nic nie pisać? Dlaczego to robisz?
Przeczytaj jeszcze raz tamten wątek - byłam tam mowa o niektórych (a nie źle prowadzonych) grach zespołowych a dokładniej 2 ognie.

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
« 4 Lip 2019, 10:20 »
Dyskusja zaczęła się od przykładu gry w dwa ognie, ale potem rozwinęła na szeroko pojęte gry zespołowe, zwłaszcza te źle prowadzone. Twój post rzeczywiście odnosił się do tylko do dwóch ogni, przepraszam.
Tak czy inaczej, wiele osób w tamtej dyskusji, łącznie z Tobą, wyrażało opinię, którą opisałabym słowami "Ja tam lubiłem/am tę grę mimo że byłem/am w niej słaby/a, więc gadanie o kozłach ofiarnych to bzdura/wyolbrzymianie problemu" (podkreślam, że to moja interpretacja).
Z tego co rozumiem, teraz takim kozłem ofiarnym zostałaś Ty w dziale "Na sportowo", czego zrozumiałym efektem jest ten wątek. Zwróciłam więc uwagę na podobieństwo tych dwóch sytuacji. Łatwo bagatelizować problem, dopóki nie zacznie on dotykać nas osobiście.

Wykorzystując fakt, że miałam sobie już pójść i nic nie pisać? Dlaczego to robisz?
Wydało mi się naturalne, że skoro zadałaś sobie tyle trudu, by napisać pożegnanie, to również przeczytasz odpowiedzi i się do nich odniesiesz. Zresztą, wątki pożegnalne na tym forum są zazwyczaj o wiele dłuższe od powitalnych i najczęściej kończą się wycofaniem decyzji o odejściu :)

Offline Kobieta suchyy

• trolololo
  • Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 24.07.2006
« 4 Lip 2019, 10:40 »
Wydało mi się naturalne, że skoro zadałaś sobie tyle trudu, by napisać pożegnanie, to również przeczytasz odpowiedzi i się do nich odniesiesz. Zresztą, wątki pożegnalne na tym forum są zazwyczaj o wiele dłuższe od powitalnych i najczęściej kończą się wycofaniem decyzji o odejściu

Temat pracy magisterskiej dla jakiegoś studenta psychologii: "Syndrom sztokholmski w praktyce na przykładzie forum podróżerowerowe.info" :D

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 4 Lip 2019, 10:48 »
Może dajmy spokój Marcie? Niech sobie przemyśli, zastanowi się, zostanie, odejdzie - zrobi co uważa za słuszne. Nie przekraczajmy granicy przyzwoitości.

Offline Mężczyzna __

• Miasto:
  • Na forum od: 08.12.2013
« 4 Lip 2019, 11:01 »
Szanowny Pan Moderator ma chyba racje bo inaczej znowu przeobrazi się to w ekstremalnie długi wielomiesięczny wątek który zakończy się powrotem zamiast odejścia  :icon_cry:

Offline Mężczyzna byczys

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 30.09.2013
    • Moje relacje z ultramaratonów rowerowych
« 4 Lip 2019, 15:35 »
Papa martap

Offline Kobieta starszapani

• Miasto: wioska na końcu świata
  • Na forum od: 30.03.2015
« 5 Lip 2019, 06:51 »

... znowu przeobrazi się to w ekstremalnie długi wielomiesięczny wątek który zakończy się powrotem zamiast odejścia  :icon_cry:

Oo to to, wyjąłeś mi to z ust ;)

"W nieznane wejdź, Odważnym bądź, Za tajemnicą idź...." JW

Offline Kobieta martap

« 5 Lip 2019, 14:23 »
Albo i nie. Napisałam co miałam napisać.
pa!

Offline Mężczyzna Alois Lerche

• Miasto: Orzesze
  • Na forum od: 25.11.2015
« 8 Lip 2019, 15:10 »
papa
w sumie szkoda...

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
« 25 Wrz 2019, 22:36 »
Pa.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum