Autor Wątek: Sakwy Decathlon vs. Crosso Dry Click System  (Przeczytany 6074 razy)

Offline Mężczyzna menel

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.03.2012
W Ortliebach kiedyś wyrwało wkręty na listwie.

Offline Mężczyzna Nieftrol

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 29.06.2019
Wiem, że jest na to osobny wątek, ale skoro już rozpętałem ten sakwowy temat, to przy okazji od razu zapytam - czy dolne haki w sakwach crosso z mocowaniem crosso pasują do otworu w standardowym bagażniku roweru trekkingowego kross?

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Jeżeli masz tam poziomy pręt to zahaczysz o niego. Jeżeli nie, są dostępne adaptery u Crosso.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Na forum od: 11.02.2012
Brak listwy nie jest aż taką wadą, bo jak widać na zdjęciu są dziurki i górne mocowania można przesuwać. Pod tym względem jest i tak lepsze od metalowych. Plusem jest też blokada. Sakwa nie ma szansy zlecieć, jak to bywa w przypadku metalowych haków.

Brałbym plastik.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Markus

• Miasto: Łomża
  • Na forum od: 13.06.2018
Posiadam te sakwy z tymi mocowaniami z Decathlonu od dwóch lat, tylko wtedy jak je kupowałem to była wersja 30 litrów, czyli moje są pewnie trochę większe. Byłem z nimi na dwóch wyjazdach ale w międzyczasie przewiozły mi tony codziennych zakupów.
Nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń do zaczepów i materiału.
Możesz spokojnie brać, posłużą długo.
A i nie jestem pracownikiem Decathlonu i niczego nie reklamuję  ;).
Rower ma duszę. Jeśli go pokochasz da ci emocje, których nigdy nie zapomnisz.

Offline Mężczyzna Nieftrol

• Na forum od: 29.06.2019
Z ciekawości aż podjechałem dziś do Decathlonu, żeby organoleptycznie sprawdzić ww. sakwy. Faktycznie robią wrażenie solidnych. Plastiki wyglądają na trwałe i mocne. Przy okazji pomacam jeszcze Crosso i wtedy podejmę decyzję

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum