Autor Wątek: Kraków i okolice: wypady 1-2 dni (na początek)  (Przeczytany 6377 razy)

Offline Mężczyzna Nieftrol

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 29.06.2019
Cześć,

Szukam chętnego/chętnej na wspólne wycieczki ze startem w Krakowie. Na początek proponuję wypady max 1-2 dni np. WTR, różne opcje Velo Małopolska i tym podobne bliskie przypadki. Zapraszam też na "doraźne", popołudniowe wycieczki w tygodniu po pracy. Tak w celach zapoznawczych  :) ;) W planach mam też dłuższe wyprawy, ale to na razie melodia przyszłości - wszystko do ustalenia. Oczywiście, jestem też otwarty na inne podobne propozycje.

Offline Mężczyzna Dante

• Miasto: Rawicz
  • Na forum od: 17.05.2019
 Szkoda, że Kraków tak daleko  ;D

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Na forum od: 11.02.2012
Słabo teraz stoję z czasem. Może nocna jazda?

https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=13062.510

W której części Krakowa mieszkasz? W późniejszym terminie byłbym też zainteresowany dwudniowymi wycieczkami. Z kimś łatwiej się ruszyć ;)
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Nocą na ogół wolę się wyspać ;) Ewentualnie preferuję styl: podróżowanie za dnia, nocami - część artystyczna :D :D

Mieszkam w centrum, więc teoretycznie mam wszędzie blisko :) 
« Ostatnia zmiana: 19 Lip 2019, 09:20 Nieftrol »

Offline Kobieta kasiar

• Miasto: KRaków
  • Na forum od: 21.07.2019
Cześć, ja jestem chętna na jakieś drobne wojaże po podkrakowskich rubieżach, pisz, to na pewno coś się wymyśli :)

Ok. Dam znać. Jutro jadę do Lanckorony, ale to już chyba trochę za późno na umawianie się :( Mam już nagrany nocleg etc. A jakieś szybkie akcje popołudniowe w tygodniu po pracy Cię interesują?

Offline Kobieta kasiar

• Miasto: KRaków
  • Na forum od: 21.07.2019
Hej, jak najbardziej w tygodniu może być, chociaż teraz jeszcze jestem trochę w letnich rozjazdach. Wyślę Ci moje dane na priv, będzie łatwiej się zgadać, bo nie dostaję powiadomień z tego forum i ciężko mi tu wątek śledzić.

Pozdrawiam,
Kasia

Offline Kobieta Alabama

• Miasto:
  • Na forum od: 26.05.2019
Hej, też jestem chętna na rower w Krakowie czy okolicach (zarówno w tygodniu po pracy, jak i weekendowo:). Jakbyś coś planował, daj znać. Jak tylko uda się zgrać w czasie, to jestem za:)

Offline Kobieta Anna 1971

• Miasto: Gliwice
  • Na forum od: 06.05.2019
Hej!
Poznałam w lipcu odcinek WTR od Włocławka do okolic Gdańska.
Może dołączę i poznam odcinek Oświęcim - Kraków!
Szukam partnerki/a na wypady rowerowe. Lubię jeździć tam, gdzie mnie jeszcze nie było! Dzienny limit do 100 km. Preferuje drogi polne, leśne lub o niewielkim ruchu pojazdów.

Offline Kobieta Anna 1971

• Miasto: Gliwice
  • Na forum od: 06.05.2019
Ujawnijcie w wątku lub w ustawieniach swój wiek! ;)
Szukam partnerki/a na wypady rowerowe. Lubię jeździć tam, gdzie mnie jeszcze nie było! Dzienny limit do 100 km. Preferuje drogi polne, leśne lub o niewielkim ruchu pojazdów.

Jest duża szansa, że pod koniec sierpnia będziemy z kolegą pokonywać trasę Oświęcim - Kraków, ale akurat nie po WTR, tylko szlakiem Doliny Karpia (WTR w przeciwną stronę - na odcinku Kraków-Oświęcim). Napiszę Ci później szczegóły w wiadomości prywatnej :) 

Offline Mężczyzna docent161

• Miasto: KWA ....
  • Na forum od: 06.05.2018
Ujawnijcie w wątku lub w ustawieniach swój wiek! ;)
chodzi ci o wiek metaboliczny??

Offline PiKa

• Miasto:
  • Na forum od: 18.10.2017
Umysłowo jestem niepełnoletni ;)

Offline Mężczyzna ramzes

• Na forum od: 20.06.2015
Jakby ktoś potrzebował kompana do pokręcenia to ja też się polecam - może być po pracy, może być blisko, może być daleko, może być wekendówka, możemy jechać nad morze (dowolne)... obojętnie - dostosuję się :)

OK, miło, że chcesz dołączyć. Jak tylko zrodzi się idea jakiegoś wypadu, będę pisał w wiadomości prywatnej. Pozdrawiam :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum