Yesterday evening Kosma Szafraniak rolled into CP4 at the Hotel de Milan in Le Bourg-d'Oisans. Having mounted his tracker incorrectly at the race start he was difficult to track initially but since Austria his followers have been better able to monitor his progress as he’s kept up a constant pressure on the race leaders.
Cholernie ciekaw jestem tej kwestii z trackerem. Jak można go zamontować nieprawidłowo? Owinięty w folię aluminiową czy w jakiś pancerny/ołowiany portfel? Mam nadzieję, że Kosma rozwieje wszelkie wątpliwości.
A swoją drogą to ciekawe co Kamil Kloc tutaj zrobił? Czyżby mu nawigacja padła?
Hej, mialem krakse, spadlem z gory, stracilem telefon, wiec nie bedzie ze mna narazie kontaktu.Zastanawiam sie nad jazda dalsza, czuje sie w miare, problem to utrata telefonu i karty bankomatowej, bede probowal sobie jakos poradzic.Do uslyszenia.
Nie spodziewałem się, że na tym etapie dziewczyna (Fiona), będzie liderować , jak pierwsza w takim samym dystansie, nad drugim zawodnikiem zjedzie z Alp to chyba pozamiatane. "...gdzie Ci mężczyźni wspaniali tacy..."
Super jazda Kosma, dzięki za emocje Ale może warto porządnie odpocząć i wtedy spróbować po prostu ukończyć wyścig? Wiem że aspiracje miałeś większe, ale to nadal może być świetna przygoda jeśli kolana pozwolą. Już bez spiny do mety.