Rozważaj 1o3o versus 83o.82o wylatuje.(Sądzę.)
Nt. 82o dość źle czytałem. Rozważałem zakup 1o3o, pojechałem do eazymut, se pomacałem. Kupić myślałem coś za 2 miesiące. Przy tym czuja miałem, wrzucą nową "82o", tj. 83o. O tej posłuchałem, poczytałem - lepiej ma być znacząco. Rzeczywiście cena jest poziomu 1o3o, co wskazuje na to, cena następcy 1o3o również skoczy.82o mnie nie kusi.Rzecz tę teraz pilnie kupić musisz na Kórnik, użyczę Ci sprawne gpsmap 62st (czy jakoś).
...wracając jednak do meritum sprawy, ktoś z forum używa tego licznika (Garmin Edge 820)? Jeżeli tak, byłbym wdzięczny za opinie - w szczególności interesuje mnie kwestia ewentualnych problemów z ekranem dotykowym (ale raczej w porównaniu z edge1000 niż do edge1030) oraz ogólna stabilność działania. Będę wdzięczny za wszystkie opinie.
Na nowszym firmware to już działa i przy nawigacji do POI, też na segmentach; nie tylko przy nawigacji po śladzie
Mam takie oczekiwania:- długi czas pracy i możliwość ładowania w trakcie jazdy - komfortowe przeglądanie mapy, płynne przeiwajanie mapy oraz powiększanie/pomniejszanie jej- możliwośc wrzucania sladow bezprzewodowo (jakas synhcronizacja z tel., czy cos w tym stylu)- mozliwosc wrzucenia swojej mapy