PIKA a czemu tego GUBA nie zamontujesz po prostu w śrubę od sterów? Czyli jedną śrubę wykręcasz i wkręcasz z Gubem w zestawie?
Jak się używa telefonu jako nawigacji na rowerze? Ktoś się przerzucił np. z Garmina na smartfona?
Cytat: EASYRIDER77 w 2 Sie 2019, 10:15PIKA a czemu tego GUBA nie zamontujesz po prostu w śrubę od sterów? Czyli jedną śrubę wykręcasz i wkręcasz z Gubem w zestawie?...2. musiałbym zmniejszyć wznios mostka...
Sam uchwyt Spigen Gearlock MF100 okazał się strzałem w 10. ...Do tego dokupiłem drugie etui na telefon (za 4 zł + przesyłka), do niego przymocowałem uniwersalny adapter, dodając trochę kleju na wszelki wypadek. Sam adapter okazał się być całkiem płaski, chodziłem przez ostatni 2 dni z telefonem z adapterem i nie czułem żadnych problemów, mogłem trzymać telefon w kieszeni spodni, jak poprzednio.
Przejechałem 3 dni z telefonem, gdy ukradli mi ładowarkę do Garmina. Chociaż nawigacją był Garmin 705, a telefonem Note 9 (czyli 12 lat ! różnicy) - z telefonem jedzie się fatalnie.
Bardzo mało takich ludzi jest, za to z nawigowania telefonem na dedykowaną nawigację przesiada się wielu.
Cytat: PiKaSam uchwyt Spigen Gearlock MF100 okazał się strzałem w 10. ...Do tego dokupiłem drugie etui na telefon (za 4 zł + przesyłka), do niego przymocowałem uniwersalny adapter, dodając trochę kleju na wszelki wypadek. Sam adapter okazał się być całkiem płaski, chodziłem przez ostatni 2 dni z telefonem z adapterem i nie czułem żadnych problemów, mogłem trzymać telefon w kieszeni spodni, jak poprzednio.Się zgubiłem. To jak to wygląda w praktyce?