Autor Wątek: Kompanka/Rowerzystka-Dookoła Tatr i Rysy+Dolomity, Stelvio, Garda  (Przeczytany 919 razy)

Offline Piotrek81

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 06.01.2011
Cześć Rowerowe Dziewczyny!  8)

Uważam, że dobrze jest dzielić zainteresowanie podróżami i emocje z nimi związane z drugą osobą wg. zasady dzieląc mnożysz (pozytywne emocje).

Dodatkowo w związku z tym, że jestem "M"(lat 37)--->"K" wydaje się być najbardziej rozsądnym wyborem ;)

Dlatego tym razem zapraszam w pierwszej kolejności płeć piękną na jeden lub obydwa wypady rowerowe.

Rzecz jasna najpierw porozmawiamy, zorganizujemy jakiś mały, jednodniowy wypad i jak obie strony wyrażą chęć wyjazdu, to dopiero będziemy wdrażać plan w życie.

A oto i plan na sierpień i październik 2019.

1)Szlak dookoła Tatr+wejście na Rysy+kremówki papieskie w Wadowicach :) (rower trekkingowy, około 5-6 dni, sierpień od 21-go )

Trasa: https://tiny.pl/t5rrg

i/lub

2)"Szosowe wariacje"-Dolomity+Stelvio+Garda (rower szosowy, lot do Bergamo i wypożyczenie auta na miejscu, ok. 14 dni w zależności od ilości tras, październik)

Coś o mnie...jak wyżej lat 37, optymista; wierzący, że w relacjach nie warto iść na skróty...reszta podczas rozmowy. Jak nie masz lub masz małe doświadczenie wyprawowe ale za to chęci i jeździsz na rowerze, to nie widzę przeciwwskazań.

Kto nie próbuje, ten nie pije szampana a rozmawiać zawsze warto  ;)

Kontakt do mnie: topcustomers2011@gmail.com

Pozdrawiam,
Piotr
« Ostatnia zmiana: 17 Sie 2019, 09:34 Piotrek81 »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum