Pochwalę się i ja swoim "wynalazkiem"./.../Oznaczyłem ten rower wersją 1.0 , /.../
(jalubię)
Trochę różnie rozumiemy pojęcie "mała waga" no i wolnobieg 7 rzędów... ale najważniejsze że jesteś zadowolony.
Warsztat narzedziowy masz, samodzielne składanie zakończone sukcesem więc pozostaje Ci życzyć dalszych upgrade'ów Mnie od wielu lat chodzi po łysinie kupno starej ramy Fahrrad manufaktur i wstawienie współczesnych bebechów - nie wiem do czego miałbym taki rowe używać, ale chciałbym mieć
Unibike wg producenta waży 17 kg, nie zyskałeś zbyt wiele
Wspomnianym Unibikem jeżdziłem raczej w pełni "osakwowany", z torbą na kierownvcę itd. Wszystko razem ważyło ok. 35kg, dlatego wspomniałem, że te niecałe 16kg w TripRiderze to stosunkowo mała waga.
Dziwnie podajesz te wagi. Przecież 16kg w TripRider 1.0 to waga "czystego" roweru. Nie możesz go porównywać z Unibikiem z załadowanymi sakwami, bo tylko wtedy mógł on ważyć 35kg.
Warsztat narzedziowy masz, samodzielne składanie zakończone sukcesem więc pozostaje Ci życzyć dalszych upgrade'ów (...)
(...) W pełni rozumiem jednak Twoja satysfakcję ze złożenia roweru. (...)
Proponuję dodać do specyfikacji "ZINN I SZTUKA SERWISOWANIA ROWERU GÓRSKIEGO"
Proponuję dodać do specyfikacji "ZINN I SZTUKA SERWISOWANIA ROWERU GÓRSKIEGO", najlepszy podręcznik na początek. (...)
I to jest bardzo słuszna koncepcja! To będzie jedne z lepiej wydanych 35 zł.(...)
A ta BBT książka jest git?, kupna warta?