Autor Wątek: Czy nowy rower daje satysfakcję?  (Przeczytany 8358 razy)

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Odp: Czy nowy rower daje satysfakcję?
« 10 Paź 2019, 20:57 »
Ze swoimi się mocno wiążę sentymentalnie. Bardzo nie lubię ich sprzedawać. Zawsze mi ich żal.
Zawsze tez coś mi się nie podoba w tych co mam. Najchętniej to bym permanentnie je modyfikował albo składał. Wierzę, ze istniej "rower alchemiczny" który wszelkie potrzeby, wszelkich tras, długości wyjazdu, ciężkości terenu, sposobu pakunku, wagi, szybkości, zwrotności, amortyzacji,komfortu itd. zaspokoi perfekcyjnie. Taki rower ważę w tyglach garażowych i szukam sponsorów :)
Mam dodanie tak samo ;) Bardzo nie lubię pozbywać się rowerów, jestem do tego skłonny wyłącznie w przypadku kompletnej wtopy. Co allegro złączyło, człowiek niech rozdziela 8) Za to lubię wymieniać i testować różne elementy. Ostatecznym celem jest rower idealny ;)
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

bikera

• Gość
« 19 Paź 2019, 08:17 »
Od pół roku mam nową kolarzówkę. Kupiłem nowy rower po 10 latach. Mam przerwy w jeżdżeniu. Nie interesują mnie już maratony typu ultra przejechanie 300 km. Zrobiłem to co miałem zrobić. Więcej już nie zrobie. Cały czas mi sprawia rower frajdę, ale cieszą mnie już mniejsze KM. Nie sprzedaje, nie oddaje starych rowerów. Miałem chęć sprzedać starą kolarzówkę, ale po co...Przyda się jeszcze. Przejechanie 15 km po okolicy daje mi również satysfakcje :)
« Ostatnia zmiana: 19 Paź 2019, 08:25 bikera »

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 19 Paź 2019, 23:05 »
Od pół roku mam nową kolarzówkę. Kupiłem nowy rower po 10 latach. Mam przerwy w jeżdżeniu. Nie interesują mnie już maratony typu ultra przejechanie 300 km. Zrobiłem to co miałem zrobić. Więcej już nie zrobie. Cały czas mi sprawia rower frajdę, ale cieszą mnie już mniejsze KM. Nie sprzedaje, nie oddaje starych rowerów. Miałem chęć sprzedać starą kolarzówkę, ale po co...Przyda się jeszcze. Przejechanie 15 km po okolicy daje mi również satysfakcje :)

Co Ty przemawiasz nam tu jak stary dziadek na emeryturze  :P
Przecież młody chłopak jesteś, jeszcze kupa jeżdżenia przed Toba, a nie tylko 15km po okolicy ;)

bikera

• Gość
« 20 Paź 2019, 09:16 »
Nie no 100 km też mi daje satysfakcje, zeby nie było ,ze jak stary dziadek :). Tak faktycznie zabrzmiało :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum