A w ogóle to dlaczego nie ma męskich wersji kolorystycznych? Przecież część mieszkańców mojej nie tak znów konserwatywnej wsi jak mnie zobaczy w Makowskiej lub Łąckiej, o Petardzie nie wspominając, to mnie psami poszczują. No i szkoda, że nie ma na koszulkach nic o podrozerowerowe.info... Ja wiem, że organizatorem jest KoloUltra, ale byłoby fajnie.
jeśli kierowcy będą mnie uważali z daleka za kobietę to może będą nieco bardziej uważać
Szkoda, że nie ma gaci do kompletu
Koszulki podrozerowerowe.info to osobny byt, więc nie ma co ludziom mieszać w głowach ;-) A wersji kolorystycznych masz siedem, żadna nie jest męska? Zdarzało mi się jeździć w zielonym albo niebieskim po Sąsiecznie, Smogorzewcu, Dzikowie, Osieku, Włęczu i nigdy nikt mi nic złego nie powiedział ;-)
Drogie Bravo, jestem chłopakiem, a podobają mi się te same kolory co Oliczy coś ze mną jest nie tak?Czytelnik
Tu w pobliżu jest taki wątek, gdzie stroje pewnego ultramaratonu ... no właśnie.Pewnie się jeszcze nie wylęgły jedwabniki, co dadzą nici do uszycia tych koszulek.
Ostatnie wiadomości są, że przed świętami mają być, ale coś mi się widzi, że to może być za optymistyczny termin
Tymczasem szwagier odbił się od limitu szybko poszło.
Do kiedy jest termin płatności? Tzn kiedy osoby, które nie zapłaciły, są usuwane z lity i za nie wbijają osoby z listy rezerwowej?
Wiem, że są prezenty. Chcę tylko po prostu wiedzieć, do kiedy, bo np na Beskidzkim Zbóju teraz są płatności do 3 dni roboczych. Nie chcę się po prostu pewnego dnia obudzić bez miejsca na maratonie, którego trasę i bazę wymyśliłem