To wszystko było ukartowane. Tak szybko, mieliście gotową grafikę? A może mamy uwierzyć, że zrobiliście na obie kandydatury? Tak, jak też cieszę się, że jedziemy w Bieszczady.Marek
Tak, jak też cieszę się, że jedziemy w Bieszczady.
Była ustawka. Wilk w innym wątku już kilka dni wcześniej pisał, że MP w 2020 będzie w Bieszczadach
Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za każdy oddany głos na moją kandydaturę jestem niezmiernie dumny, że Maraton Podróżnika 2020 będzie przejeżdżał przez moją małą ojczyznę (trasa 300km prowadzi 700m od mojego domu), przez tereny, na których kolarsko się wychowałem ze swojej strony postaram się, aby to był najlepszy Podróżnik, jaki ktokolwiek jechał Jeszcze raz dziękuję bardzo za głosy
Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna....
Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za każdy oddany głos na moją kandydaturę
Cytat: memorek w 12 Lis 2019, 20:17Tak, jak też cieszę się, że jedziemy w Bieszczady.A szczególnie na dojazd ze Szczecina, pod tym względem to zdecydowanie rozbijasz bank
Swoją drogą zastanawiam się czy powstała grafika na wypadek zwycięstwa Suwalszczyzny
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
A szczególnie na dojazd ze Szczecina, pod tym względem to zdecydowanie rozbijasz bank
na Podkarpacie mamy dojazd drogami ekspresowymi i autostradą
Trasa zapowiada się świetnie, ja jeszcze dodałbym bardzo niewielką przeróbkę - czyli przejazd przez Kalwarię Pacławską, to taka swoista perełka i kulturowa i kolarska bo bardzo fajna ścianka tam prowadzi.